Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Analiză: Trei din patru companii nu reușesc să gestioneze în mod eficient mobilitatea resurselor umane

Publicat:
Analiză: Trei din patru companii nu reușesc să gestioneze în mod eficient mobilitatea resurselor umane

Doar unul din patru angajatori (25%) dispune de o funcție de mobilitate pe deplin dezvoltata, iar trei sferturi (75%) nu reușesc sa profite de o forța de munca cu adevarat mobila și agila, potrivit ediției 2024 a studiului EY – . Companiile din intreaga lume risca sa piarda cursa pentru resurse umane și pentru creșterea […]

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol si foto: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Analiza: Romania e pe harta țarilor unde PIB va bubui: Europa Centrala și de Est devin puncte de interes pentru investitori

08:15, 13.05.2024 - Europa Centrala si de Est (CEE) devine o zona tot mai relevanta pentru expansiunea internationala a afacerilor, avand in vedere perspectivele economice favorabile, se arata intr-o analiza realizata de iBanFirst, referitoare la provocarile companiilor din aceasta regiune, scrie Agerpres. „FMI prognozeaza…

STUDIU EY: Trei din patru companii nu reusesc sa gestioneze in mod eficient mobilitatea resurselor umane, pe fondul cresterii vertiginoase a cererii de experienta internationala in campul muncii

13:55, 07.05.2024 - ”Doar unul din patru angajatori (25%) dispune de o functie de mobilitate pe deplin dezvoltata, iar trei sferturi (75%) nu reusesc sa profite de o forta de munca cu adevarat mobila si agila”, potrivit editiei 2024 a studiului EY ”Mobility Reimagined. Companiile din intreaga lume risca sa piarda cursa…

Trei din patru companii nu reușesc sa gestioneze in mod eficient mobilitatea resurselor umane, pe fondul creșterii vertiginoase a cererii de experiența internaționala in campul muncii

13:41, 07.05.2024 - Doar unul din patru angajatori (25%) dispune de o funcție de mobilitate pe deplin dezvoltata, iar trei sferturi (75%) nu reușesc sa profite de o forța de munca cu adevarat mobila și agila, potrivit ediției 2024 a studiului EY – Mobility Reimagined. Companiile din intreaga lume risca sa piarda cursa…

ANALIZA XTB: Pandemia s-a incheiat, dar munca de acasa a ramas. Cum s-a transformat piața și care sunt companiile care profita?

19:11, 24.04.2024 - Adevaratul impuls pentru piața software-ului pentru videoconferințe s-a dovedit a fi pandemia de COVID-19, iar compania Zoom Video Communications a fost unul dintre marii caștigatori ai restricțiilor impuse, inregistrand caștiguri uriașe, arata analiștii din cadrul XTB, companie de tranzacționare și…

Analiza| Companiile din agribusiness, transporturi si productie investesc cel mai mult in traininguri financiare

13:55, 24.04.2024 - Trusted Advisor Strategy & Finance, compania romaneasca de contabilitate si strategie financiara, condusa de Ioana Arsenie, strateg financiar, prezinta un top al domeniilor cheie care sunt dispuse sa investeasca bugete considerabile in trainingul oamenilor de finante si ale echipelor de vanzari…

Guvernul a aprobat un proiectul de lege in ceea ce privește gestionarea resurselor umane

16:00, 17.04.2024 - Guvernul a aprobat in ședința de astazi, 17 aprilie, proiectul de lege ce ține de actualizarea cadrului normativ privind autoritațile administrative subordonate Ministerului Mediului, in special in ceea ce privește gestionarea resurselor umane, noteaza Noi.md. Astfel, personalul de conducere al autoritaților…

HR Connect: Resursele umane, redefinite prin incurajarea talentelor in era inteligenței artificiale

11:56, 04.03.2024 - Peste 170 de specialiști din domeniul resurselor umane din companii au fost prezenți la Muzeul Imersiv al Noilor Arte (MINA), in București, pentru a lua parte la unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din Romania dedicat domeniului resurselor umane, HR Connect 2024. Chiar daca inteligența…

Companii de stat vs companii private: ce arata o analiza a Bancii Mondiale

09:40, 01.03.2024 - Companiile de stat romanești, in special cele cu capital majoritar, atat cele controlate de autoritațile centrle cat și de cele locale angajeaza mai mulți oameni, platesc salarii mai mari, dar sunt mai puțin productive, arata o analiza a Bancii Mondiale. De asemenea, exista dovezi ca prezența intreprinderilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?