Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alexandra Oană (USR): „Nici vorbă de explozie de verde în Turda. Există cartiere în care Primăria nu a ajuns vreodată cu investiții”

Publicat:
Alexandra Oană (USR): „Nici vorbă de explozie de verde în Turda. Există cartiere în care Primăria nu a ajuns vreodată cu investiții”

(USR), candidata a Alianței Dreapta Unita pentru din Cluj-Napoca, a vorbit pentru monitorulcj.ro despre problemele cu care se confrunta orașul Turda, in condițiile in care centrul a fost modernizat și spațiul verde a fost eliminat.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol si foto: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

”Clujul e intarziat in dezvoltare. Cu 15 pana la 20 de ani”- Viorel Baltarețu, candidatul Alianței Dreapta Unita la primaria Cluj-Napoca

15:15, 29.04.2024 - Clujul e intarziat in dezvoltare. Cu 15 pana la 20 de ani“Un Cluj sanatos economic inseamna ca toți locuitorii lui au, datorita locului de munca sau afacerii proprii, o viața tihnita: o locuința, un salariu decent, economii. Apoi, mai inseamna ca au parte de servicii publice de calitate, de la infrastructura,…

George Trif (USR): „Lipsa scolilor din Cluj-Napoca genereaza trafic in oras si mult timp pierdut”

09:06, 25.04.2024 - Cluj-Napoca are cartiere noi in care dupa ani de zile s-au dat autorizatii pentru a incepe construirea unor scoli, a declarat George Trif (USR), candidat al Aliantei Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, pentru monitorulcj.ro.

George Trif (USR): „Vreau ca in urmatorii ani sa punem capat proiectelor din Cluj cu santiere abandonate care se prelungesc”

12:55, 24.04.2024 - George Trif (USR), candidat al Aliantei Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, a vorbit pentru monitorulcj.ro despre cum noul sau mandat ar putea sa imbunatateasca viata clujenilor.

Relația clujenilor cu administrația locala. Alexandra Oana (USR): „Cetatenii afla despre proiectele Primariei atunci cand ele se intampla deja”

13:01, 23.04.2024 - Primaria Cluj-Napoca ar trebui sa comunice proactiv legat de planurile sale, a declarat Alexandra Oana (USR), candidata a Alianței Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, pentru monitorulcj.ro.

Alexandra Oana (USR): „Primaria Cluj-Napoca nu a mai construit o scoala noua din 1994”

09:40, 23.04.2024 - Cluj-Napoca are o retea de scoli care este subdimensionata in raport cu nevoia, a explicat Alexandra Oana (USR), candidata a Alianței Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, pentru monitorulcj.ro.

Liderul USR Turda, Ciprian Rigman, la lansarea candidaților Dreptei Unite, in județul Cluj

20:40, 05.04.2024 - Ciprian Rigman, liderul USR Turda și candidatul Alianței Dreapta Unita (USR-PMP-FD) pentru funcția de primar la Turda, a fost prezent la Cluj-Napoca, la lansarea candidaților Alianței pentru alegerile locale din județul Cluj, dar și pentru cele europarlamentare, fiind prezenți cei trei lideri ai acestei…

,,Ajungem raiul gandacilor și a ploșnițelor” - Clujenii cer ca Primaria sa acționeze, dupa ce insectele au invadat mai multe cartiere din Cluj-Napoca

10:11, 03.04.2024 - Ploșnițele au invadat mai multe cartiere din Cluj-Napoca. Clujenii se plang ca insectele sunt peste tot și cer ca primaria sa efectueze acțiuni de dezinsecție urgent.,,Buna ziua, Se poate face ceva in privinta invaziei de plosnite? Pe vremuri se faceau dezinsectii regulat, dar de vreo doi ani incoace…

Ziua Internaționala a Femeii celebrata la Aiton și Rediu

08:21, 21.02.2024 - Petrecere la Aiton și Rediu de Ziua Internaționala a Femeii. Deși acesta este marcata pe 8 martie, in comuna de langa Turda evenimentul va fi celebrat o zi mai tarziu. Primaria și Consiliul Local al comunei Aiton organizeaza pe 9 martie un spectacol cu muzica, dans și multe surprize. „Ne-am propus sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?