Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

AEROPORTURI RENUMITE Cele mai impresionante aeroporturi din lume

Publicat:
AEROPORTURI RENUMITE Cele mai impresionante aeroporturi din lume

Unele aeroporturi au ieșit din tiparele clasice și au ajuns sa concureze cu cele mai spectaculoase proiecte arhitecturale ale lumii. The post AEROPORTURI RENUMITE Cele mai impresionante aeroporturi din lume first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

PROGRAMUL RABLA 2024 Impactul noilor modificari in industria auto

13:30, 12.03.2024 - Prima de casare a fost majorata pentru a stimula achiziționarea de mașini electrice, iar acest lucru nu necesita casarea unei mașini vechi The post PROGRAMUL RABLA 2024 Impactul noilor modificari in industria auto first appeared on Informatia Zilei .

PROIECT DE LEGE Este in procedura de vot legea privind Ziua Naționala a Țaranului Roman

15:15, 11.03.2024 - In vreme ce unele sectoare ale agriculturii romanesti sunt in pragul falimentului, autoritatile de la Bruxelles, continua sa diferentieze sprijinul taranilor din Estul si Vestul Europei, .... The post PROIECT DE LEGE Este in procedura de vot legea privind Ziua Naționala a Țaranului Roman first appeared…

SCHEMA DE AJUTOR Schema de ajutor IMM Invest Plus se prelungește

07:05, 11.03.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu a anuntat ca va fi prelungita si in acest an schema de ajutor de stat IMM INVEST PLUS cu toate componentele sale. The post SCHEMA DE AJUTOR Schema de ajutor IMM Invest Plus se prelungește first appeared on Informatia Zilei .

BENEFICIILE ANGAJAȚILOR IN ANUL 2024 Zile libere platite

08:20, 10.03.2024 - Aceste masuri sunt menite sa contribuie la un echilibru intre viața profesionala și cea personala a angajaților romani, facilitand adaptarea la schimbarile din viața lor. The post BENEFICIILE ANGAJAȚILOR IN ANUL 2024 Zile libere platite first appeared on Informatia Zilei .

INTALNIRE IMPORTANTA Parintele dr. Roman a reprezentat Dieceza Satu Mare la intalnirea Comisiei pentru Migranți

18:35, 08.03.2024 - In dorința de a raspunde cat mai adecvat la indemnurile Sfantului Parinte, Papa Francisc, de a avea o atenție deosebita fața de migranți și refugiați, in perioada 28 februarie – 1 martie 2024 .... The post INTALNIRE IMPORTANTA Parintele dr. Roman a reprezentat Dieceza Satu Mare la intalnirea Comisiei…

INCENDIU Incendiu la o casa de locuit din Ardud

13:35, 07.03.2024 - In data de 07.03.2024, la ora 03:47, dispeceratul Inspectoratului pentru situații de Urgența “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat sa intervina... The post INCENDIU Incendiu la o casa de locuit din Ardud first appeared on Informatia Zilei .

CONGRES PPE Roberta Metsola: in fiecare an exista o creștere a fondurilor pentru Erasmus

07:45, 07.03.2024 - Presedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, a declarat, miercuri, la Bucuresti, ca, in fiecare an, se inregistreaza cresteri ale fondurilor pentru programele Erasmus si s-a angajat ca acest trend va continua. The post CONGRES PPE Roberta Metsola: in fiecare an exista o creștere a fondurilor…

REVENDICARI ȘI NEMULȚUMIRI Protestul angajaților din aeroporturi

13:45, 27.02.2024 - Protestul a avut loc in contextul in care alte companii de stat au fost exceptate de la aceste masuri fiscale The post REVENDICARI ȘI NEMULȚUMIRI Protestul angajaților din aeroporturi first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?