Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

AEROPORTURI RENUMITE Cele mai impresionante aeroporturi din lume

Publicat:
AEROPORTURI RENUMITE Cele mai impresionante aeroporturi din lume

Unele aeroporturi au ieșit din tiparele clasice și au ajuns sa concureze cu cele mai spectaculoase proiecte arhitecturale ale lumii. The post AEROPORTURI RENUMITE Cele mai impresionante aeroporturi din lume first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

CREȘTEREA TAXELOR Asigurarile obligatorii auto se vor scumpi și mai mult

19:45, 28.03.2024 - Dupa falimentele rasunatoare din asigurari, piața RCA se pregatește de schimbari majore, daca un proiect de lege care a fost votat ieri in Senat va fi avizat și promulgat. The post CREȘTEREA TAXELOR Asigurarile obligatorii auto se vor scumpi și mai mult first appeared on Informatia Zilei .

FILARMONICA DINU LIPATTI Concert Beethoven la Satu Mare

22:30, 27.03.2024 - Muzica lui Ludwig van Beethoven este o calatorie spre inima umanitații, care strabate timpul și spațiul. The post FILARMONICA DINU LIPATTI Concert Beethoven la Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

RISCURI PENTRU SANATATEA PUBLICA ȘI MEDIU Impactul hranirii porumbeilor

10:30, 27.03.2024 - Un alt aspect important este faptul ca porumbeii pot fi purtatori de boli transmisibile la alte pasari sau chiar la oameni The post RISCURI PENTRU SANATATEA PUBLICA ȘI MEDIU Impactul hranirii porumbeilor first appeared on Informatia Zilei .

POLIȚIA MARAMUREȘEANA Avansari in grad la aniversarea a 202 ani de la inființare

12:41, 26.03.2024 - Buna Vestire a venit cu vești bune pentru polițiștii maramureșeni. La aniversarea a 202 ani de la inființarea poliției, in județ s-au facut 133 de avansari in grad. The post POLIȚIA MARAMUREȘEANA Avansari in grad la aniversarea a 202 ani de la inființare first appeared on Informatia Zilei .

ISU SATU MARE Incendiu la o hala din Sechereșa

15:55, 25.03.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența SOMEȘ al județului Satu Mare a fost solicitat sa intervina pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o hala pentru creșterea pasarilor din localitatea Sechereșa. The post ISU SATU MARE Incendiu la o hala din Sechereșa first appeared on Informatia Zilei .

MENȚINEREA SANATAȚII Combinații alimentare de evitat pentru o sanatate mai buna

15:41, 24.03.2024 - Este important sa fim atenți la combinațiile alimentare pe care le facem pentru a ne menține sanatatea și a preveni eventualele probleme digestive sau alte disconforturi. The post MENȚINEREA SANATAȚII Combinații alimentare de evitat pentru o sanatate mai buna first appeared on Informatia Zilei .

FOTO: Pe motocicleta, baimarean beat și fara permis, prins in trafic de Poliția Locala

12:35, 23.03.2024 - La data de 21 martie a.c., la ora 17:17, un echipaj din cadrul Poliției locale Baia Mare a sesizat Poliția municipiului Baia Mare ca pe b-dul Regele Mihai I, au identificat un barbat care conducea o motocicleta, fara a poseda permis de conducere de nicio categorie de autovehicule. The post FOTO: Pe…

REVENDICARI ȘI NEMULȚUMIRI Protestul angajaților din aeroporturi

13:45, 27.02.2024 - Protestul a avut loc in contextul in care alte companii de stat au fost exceptate de la aceste masuri fiscale The post REVENDICARI ȘI NEMULȚUMIRI Protestul angajaților din aeroporturi first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?