Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actor al Teatrului Regina Maria din Oradea, condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol

Publicat:
Actor al Teatrului Regina Maria din Oradea, condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol

, din cadrul Teatrului „Regina Maria” din Oradea, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare sub acuzația de viol, intr-un dosar in care partea vatamata este o actrița.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol si foto: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Actor oradean condamnat la 6 ani de inchisoare pentru viol: „Dosarul este o porcarie! A fost un act consimtit”

13:15, 24.04.2024 - Judecatoria Oradea l-a condamnat la 6 ani de inchisoare pe un actor al Teatrului Regina Maria din Oradea, acuzat ca si-a violat o colega. Actorul, Andrian Locovei, pretinde, insa, ca „a fost un act consimtit", iar procesul este „o porcarie".

Actor oradean, condamnat la 6 ani de inchisoare pentru viol

10:21, 24.04.2024 - Actorul Andrian Locovei, din cadrul Teatrului „Regina Maria” din Oradea, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare sub acuzația de viol, intr-un dosar in care partea vatamata este o actrița.

Barbatul condamnat la 18 ani de inchisoare pentru omor, evadat din Capitala, prins in Oradea

09:26, 10.04.2024 - Barbatul condamnat la 18 ani pentru omor, care a reusit sa evadeze ieri, in Capitala, in timp ce se afla sub escorta, a fost prins la Oradea, dupa ce un localnic l-a recunoscut si a sunat la 112, a informat Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Bihor. Potrivit unui comunicat al IPJ Bihor, tanarul…

Star Matinal. Victoraș Micula a fost condamnat la inchisoare! Milionarul ar fi transportat arme și muniție in propria locuința / VIDEO

08:51, 14.03.2024 - Lovitura grea pentru celebrul Victoraș Micula! Cunoscutul milionar a fost condamnat la inchisoare, dupa ce ar fi transportat arme și muniție in propria locuința. Cu atat mai mult, el ar fi tras cu o arma letata de pe un pod din Oradea. Decizia luata de judecatori.

Prins cu „cioara vopsita”: cum a vrut sa-i pacaleasca pe polițiști Victor Micula, condamnat la doi ani de inchisoare

06:50, 12.03.2024 - Milionarul Victor Micula, condamnat zilele trecute la doi ani de inchisoare dupa ce a tras cu o arma de asalt pe un pod din Oradea, a fost dovedit cu un martor sub acoperire si imagini video, iar judecatorul i-a reprosat comportamentul „anormal si imposibil de acceptat intr-o societate sanatoasa".

Milionarul Victoraș Micula, condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare. A tras cu o arma de asalt pe un pod din Oradea VIDEO

17:00, 13.02.2024 - Milionarul Victoraș Micula, judecat pentru ca, in 2019, a tras cu o arma de asalt pe un pod din Oradea, dar si pentru ca si-a cumparat arme de vanatoare de zeci de mii de euro pe numele altor persoane, a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare.

Victor Micula, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare. Milionarul este cercetat dupa ce a tras cu arma de pe un pod din Oradea

19:45, 12.02.2024 - Victor Micula nu scapa de problemele cu legea! De aceasta data, milionarul a fost condamnat la o pedeapsa de doi ani de inchisoare cu executare de catre judecatorii din Oradea, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?