Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident pe un drum comunal. Un bărbat a murit după ce a intrat cu mașina într-un stâlp apoi în gardul unui imobil

Publicat:

Un grav acident de circulație s-a produs in jurul orei 11.00 pe drumul comunal 81, pe raza satului Rușavaț, comuna Viperești. Un barbat de aproximativ 60 de ani a murit dupa ce a pierdut controlul volanului, mașina pe care o conducea lovind un stalp apoi gardul unui imobil. Polițiștii au inceput o ancheta și urmeaza sa stabileasca identitatea șoferului, asupra caruia nu au fost gasite documente. Vom reveni cu amanunte!

Citeste articolul mai departe pe stiridebuzau.ro…  

Sursa articol: stiridebuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un pensionar si-a pierdut viata dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp de curent

17:16, 19.04.2024 - Un barbat, de 73 de ani, a murit, vineri, dupa ce a intrat cu masina pe care o conducea intr-un stalp, pe raza localitatii salajene Jibou. Politistii rutieri au fost sesizati vineri dimineața, prin 112, ca in localitatea Jibou s-a produs un accident rutier. Din cercetari a reiesit ca un barbat, de 73…

Accident provocat de un șofer beat, la Alba Iulia. A intrat cu mașina in gardul unei case

11:35, 22.03.2024 - In dimineața zilei de 21 martie 2024, in jurul orei 06.20, polițiștii rutieri din Alba Iulia au intervenit, pe Calea Moților din municipiu, la un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale. Din primele cercetari efectuate, polițiștii au constatat faptul ca, un tanar de 21 de ani, din Alba Iulia, in…

Accident cumplit in Constanța! Un barbat de 59 de ani, angajatul unei firme de paza, a murit pe loc dupa ce s-a rasturnat cu masina / FOTO

08:31, 19.03.2024 - Un accident cumplit a avut loc, cu puțin timp in urma, in Constanța. Un sofer in varsta de 59 de ani, angajat al unei firme de paza, a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina pe DN2A, intre localitatile Curcea si Stupina, din judetul Constanta.

Șofer la spital dupa ce a intrat cu mașina intr-un stalp, la Timișoara. Alte doua persoane au fost ranite

22:00, 13.03.2024 - Accident de circulație cu trei raniți, miercuri seara, la Timișoara. Trei persoane au ajuns la spital, inclusiv șoferul autoturismului cu care a intrat intr-un stalp. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Tragedie in Targu Mureș. Un barbat a murit subit, intr-o padure. A fost gasit fara siflare in mașina / FOTO

08:30, 01.03.2024 - Descoperire halucinanta in Targu Mureș. Un barbat a fost gasit mort, in urma cu puțin timp, intr-o padure de langa oraș. Acesta se afla in propria mașina, iar decesul sau a starnit multe semne de intrebare. Polițiștii au inceput o ancheta in acest caz.

Un barbat a murit dupa ce a intrat cu motocicleta intr-un copac, intr-o localitate din Hunedoara

19:30, 20.02.2024 - Accident mortal, marți dupa-masa, intr-o localitate din Hunedoara, acolo unde un barbat a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea și a intrat intr-un copac de pe marginea drumului. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Satu Mare: Tanar mort dupa ce a intrat cu mașina intr-un stalp

10:56, 03.02.2024 - Un barbat de 30 de ani a decedat, azi noapte, pe un drum din judetul Satu Mare, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un stalp. Detașamentul de pompieri Satu Mare a intervenit cu doua autospeciale de stingere și o autospeciala cu modul pentru descarcerare. Accidentul rutier s-a produs in localitatea…

Accident cumplit in Satu Mare! Un tanar de 30 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp / FOTO

10:50, 03.02.2024 - Un accident teribil a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, pe un drum din judetul Satu Mare. Un barbat de 30 de ani a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un stalp, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Somes".


Ce parere ai despre aceasta stire?