Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident în SUA: Tatăl a murit, iar fiica sa este în stare gravă, după ce un avion s-a PRĂBUŞIT peste ei FOTO

Publicat:

Un barbat din SUA, care se plimba cu fata lui pe o plaja din Florida, a fost ucis dupa ce un avion usor s-a prabusit peste el, potrivit ABC News.

"Un om a decedat, iar o fetita, in jurul varstei de 10 ani, este in stare grava", a declarat un oficial din Sarasota.

, in varsta de 36 de ani, și fiica sa, , in varsta de 9 ani, mergeau pe jos de-a lungul plajei din Sarasota, Florida, atunci cand un avion de mici dimensiuni a facut o aterizare de urgența de-a lungul țarmului, omorandu-l pe barbat in momentul impactului.

Fetița a fost transportata…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie pe o sosea din Gorj. Un lucrator la drumuri a murit, altul este in stare grava, dupa ce au fost loviți in plin de o duba

17:25, 24.04.2024 - O femeie de 45 de ani a decedat, iar un barbat de 54 de ani a fost grav ranit dupa ce, in timp ce lucrau la intretinerea carosabilului, pe banda 1, au fost loviti in plin de o autoutilitara proiectata de un TIR, condus de un cetatean bulgar, potrivit InfoTrafic 24.Tragedia s-a petrecut in zona localitații…

Tragedie in Italia: Un moldovean de 24 de ani a murit intr-un accident cu motocicleta. Era casatorit și avea o fetița

11:20, 22.04.2024 - Alexei Sirbu, un tanar moldovean de 24 de ani, și-a pierdut viața intr-un tragic accident de motocicleta petrecut in Italia, in noaptea de vineri spre sambata, 20 aprilie 2024, scrie rotalianul.com , cu referire la presa italiana.

Accident mortal in Ramnicu Valcea. O persoana a murit și alte patru victime au ajuns la spital, in stare grava

21:50, 19.04.2024 - Un accident mortal a avut loc pe o artera principala din Ramnicu Valcea. Trei mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului o persoana a decedat și alte patru au ajuns la spital, avand nevoie de ingrijiri medicale.

Tragedie la Valcea: O fetița de 5 ani a murit in urma unui accident

23:30, 08.04.2024 - O fetița de 5 ani a murit, luni seara, in urma unui accident produs in județul Valcea. In accident au fost implicate doua mașini și trei persoane. Doua mașini s-au ciocnit in localitatea Mihaești.

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

Accident cumplit pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava / FOTO

16:30, 24.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs astazi, pe data de 24 martie 2024, pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava și au fost transportate de urgența la spital.

VIDEO. Un avion privat s-a prabușit in Florida. Cel puțin doi oameni au murit

13:25, 10.02.2024 - Un avion privat de pasageri cu cinci persoane la bord a aterizat de urgența pe o autostrada aglomerata din Florida și s-a ciocnit cu un vehicul la sol, intr-un accident mortal, vineri (9 februarie), doua persoane fiind declarate decedate, potrivit autoritaților. Imagini de la fața locului care circula…

Accident cumplit pe DN 13: doi barbați au murit. O femeie, in stare grava

12:30, 08.02.2024 - Un accident cu urmari dramatice s-a produs joi, pe DN 13, in județul Brașov. Echipajele medicale au intervenit la fața locului, dar, din pacate, doua persoane nu au putut fi salvate. Doi barbati, unul in varsta de 55 de ani si celalalt de 60 de ani, au murit, iar o femeie a fost grav ranita […] The…


Ce parere ai despre aceasta stire?