Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav la Combinatul Oltchim. Un muncitor a murit, iar altul este grav rănit

Publicat:

Un muncitor in varsta de 48 de ani a murit si altul in varsta de 50 de ani a fost ranit grav dupa ce amandoi au cazut patru metri in gol. Cei doi au fost gasiti intr-un recipient de colectare care era gol.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. Impact violent pe Centura Capitalei: Un barbat a murit, iar copilul sau a fost grav ranit

18:05, 25.04.2024 - Accident cumplit pe Centura Capitalei. A fost nevoie inclusiv de intervenția unui elicopter SMURD. Un barbat de 35 de ani a murit, iar copilul lui, grav ranit, a ajuns la spital dupa ce a fost resuscitat minute bune. Șoferul ar fi intors pe linie dubla continua, moment in care a fost izbit de o duba.

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

Accident de munca pe un șantier din Prahova. Un muncitor a murit dupa ce a cazut de la opt metri inalțime

19:05, 14.03.2024 - Un accident de munca soldat cu moartea unui muncitor a avut loc joi, 14 martie, dupa orele pranzului pe un șantier dintre autostrazile A3 și A7, in județul Prahova. Conform informațiilor oferite de oficialii Poliției Județene Prahova, barbatul a cazut de la opt metri inalțime.

Un ciclist spaniol in varsta de 18 ani a murit intr-un accident rutier in timpul antrenamentului

18:10, 29.02.2024 - Ciclismul spaniol este in doliu dupa decesul tanarului Juan Pujalte, de la echipa Valverde Team-Ricardo Fuentes, intr-un accident rutier in timpul unui antrenament in regiunea Murcia din Spania, relateaza RMC Sport.

Un barbat din comuna Aluniș a murit dupa ce a fost ranit intr-un accident la Certeze, in Satu Mare

22:55, 18.02.2024 - Un grav accident de circulație, soldat cu ranirea unui barbat, s-a produs sambata, pe un drum din județul Satu Mare. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați in jurul orei 18.30 despre producerea unui eveniment rutier, in localitatea Certeze, potrivit obiectiv-sm.ro.…

Doliu in lumea sportului! Detinatorul recordului mondial la maraton s-a stins din viața la varsta de 24 de ani. A murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau

07:21, 12.02.2024 - Lumea sportului internațional e in doliu! S-a stins din viața, la varsta de 24 de ani, detinatorul recordului mondial la maraton. Potrivit primelor informații, acesta a murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau.

Accident mortal in judetul Olt! Un tanar de 22 de ani a murit, dupa ce a incercat sa evite o masina care iesea dintr-o benzinarie / FOTO

08:50, 30.01.2024 - Un accident teribil a avut loc, marți dimineața, in județul Olt. Un tanar in varsta de 22 de ani și-a pierdut viața, dupa ce a fost spulberat de un sofer in varsta de 74 de ani care nu a acordat prioritate.

FOTO | Accident infiorator in Timiș:: Un tanar de 21 de ani a murit, iar alte doua persoane au fost ranite grav

09:55, 27.01.2024 - Un tanar de 21 de ani a murit, iar alte doua persoane, o femeie si un barbat, au fost raniti, in urma unui accident rutier produs intre un TIR si o camioneta, in judetul Timis, la Cosava, pe drumul national care preia tot traficul de pe autostrada, spre Deva, in lipsa unui tronson al soselei de mare…


Ce parere ai despre aceasta stire?