Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihai Leu este în DOLIU. A murit antrenorul care l-a făcut CAMPION MONDIAL

Publicat:

"Cu el am devenit campion al Germaniei și campion mondial! Adio, Fritz!", a scris pe pagina sa de Facebook.

a lucrat și a format campioni mondiali precum , , Wladimir și . Campionul european la box este un alt roman care a avut ocazia sa lucreze cu Sdunek.

"Cunosc foarte multi oameni, dar niciodata nu am intalnit pe cineva cu un suflet atat de mare. a fost cel de-al doilea tata al meu. El a fost mentorul meu, a fost prietenul meu timp de 17 ani", a declarat .

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea fotbalului romanesc! A murit Emeric Ienei! Implinise recent 87 de ani

14:30, 04.04.2024 - Este zi de doliu in lumea fotbalului romanesc! A murit Emeric Ienei! Anunțul trist a șocat pe toata lumea. Antrenorul care a caștigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua in anul 1986 implinise recent varsta de 87 de ani.

Volei: A murit antrenorul legendar care a dus Steaua pana in finala Cupei Campionilor Europeni

09:35, 04.04.2024 - ”A murit legendarul Tanase Tanase!”, a anunțat miercuri la pranz clubul Steaua București pe pagina oficiala de Facebook: ”La 98 de ani, ne-a parasit cel mai mare antrenor pe care l-a avut voleiul romanesc. Tanase Tanase a stat pe banca tehnica in peste 2400 de partide oficiale in calitate de antrenor…

Doliu uriaș in televiziune! Un cunoscut jurnalist roman, cu peste 30 de ani de experienta, a incetat din viața

09:40, 28.02.2024 - Horia Enașel a lucrat de-a lungul timpului la mai multe posturi de televiziune din țara, dar și in presa scrisa. In urma cu mai mulți ani, acesta se stabilise in Belgia, la Bruxelles, relateaza Paginademedia.ro.„Horia, nu stiu ce naiba s-a intamplat, dar vestea despre plecarea ta este genul ala de breaking…

Doliu in lumea sportului. Fotbalistul care a adus victoria Germania in finala Cupei Mondiale din 1990 a murit / FOTO

13:15, 20.02.2024 - Lumea fotbalului mondial este in doliu, dupa ce un jucator important a murit. Avea 63 de ani și s-a stins din viața luni seara, in urma unui stop cardiac. A scris istorie pentru echipa Germaniei la finala Cupei Mondiale din 1990.

Doliu in lumea sportului! Detinatorul recordului mondial la maraton s-a stins din viața la varsta de 24 de ani. A murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau

07:21, 12.02.2024 - Lumea sportului internațional e in doliu! S-a stins din viața, la varsta de 24 de ani, detinatorul recordului mondial la maraton. Potrivit primelor informații, acesta a murit intr-un accident rutier impreuna cu antrenorul sau.

Mihai Albu este in doliu! I-a murit fratele, la 5 luni dupa ce și a pierdut mama / FOTO

17:11, 05.02.2024 - Mihai Albu este din nou in doliu! La doar 5 luni de la decesul mamei sale, fratele fostului soț al Iuliei Albu trece din nou printr-o perioada agitata. Mai exact, fratele designer-ului de moda a trecut in neființa. Iata mesajul sfașietor postata de Mihai Albu, pe pagina sa de Facebook!

Doliu in lumea sportului romanesc. Un fotbalist din Generația de Aur a murit la 90 de ani / FOTO

18:00, 27.01.2024 - Este doliu in lumea sportului romanesc, dupa ce un fotbalist din Generația de Aur a murit azi-noapte. Vestea a fost data chiar de echipa la care a jucat, intr-o postare pe Facebook. In luna iulie 2024 urma sa implineasca 91 de ani.

A murit Iosif Lereter, primul fotbalist roman cu 300 de meciuri pe prima scena

17:25, 27.01.2024 - Fostul international roman Iosif Lereter a incetat din viata la varsta de 90 de ani, a anuntat, sambata, clubul de fotbal UTA Arad pe pagina sa de Facebook, conform Agerpres.''Ne luam ramas-bun de la unul din marii capitani ai Utei, unul din marii eroi dintr-o Generatie de Aur a Batranei Doamne:…


Ce parere ai despre aceasta stire?