Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ziua Europei la Timisoara, cu Smiley si Lidia Buble / PROGRAM

Publicat:

Timișorenii vor sarbatori, in acest an, timp de... doua zile. Evenimentul incepe sambata, 7 mai, duminica e pauza și se incheie luni, 9 mai, cu primul concert desfașurat in Piața Unirii, dupa finalizarea șantierului de reabilitare. Pe scena vor urca și Smiley.

Citeste articolul mai departe pe debanat.ro…  

Sursa articol: debanat.ro


Stiri pe aceeasi tema

Magia circului ajunge in cartierele din Timișoara: ateliere de jonglerii, acrobații și reprezentații inedite

18:36, 07.05.2024 - Timișorenii sunt invitați la o serie de evenimente și acțiuni culturale in perioada 9 mai - 28 iunie. Acestea sunt organizate de Școala de Circ din Timișoara in cadrul proiectului „INSPIR. Impuls in cartiere”.

Timișorenii vor putea admira peste 100 de mașini de epoca, la Retroparada Primaverii din Piața Unirii

11:40, 18.04.2024 - La sfarșitul acestei saptamani, proprietarii mașinilor de epoca iși dau din nou intalnire la o noua ediție a Retroparadei Primaverii. Evenimentul va avea loc in Piața Unirii din Timișoara.

Se intampla acum la Timișoara – mii de oameni au ieșit din case VIDEO

21:50, 13.04.2024 - Sambata seara la Timișoara, orașul prinde viața in lumina calda a verii. Datorita vremii frumoase, mii de oameni au umplut strazile pietonale și piețele centrale, intr-o atmosfera vibranta și plina de energie. Piața Victoriei, Piața Libertații și Piața Unirii sunt animate de mișcarea aglomerata a oamenilor,…

Investigatii URO-CT gratuite la Spitalul „Victor Babes” din Timisoara

09:56, 02.04.2024 - Timisorenii si nu numai pot efectua URO-CT sau urografia prin tomografie computerizata, o investigație medicala imagistica folosita pentru a evalua tractul urinar al unei persoane, in mod gratuit la Spitalul „Victor Babes”. Realizarea unei asemenea evaluari imagistice se recomanda in cazul unor afecțiuni…

PROGRAM. Se deschide Targul de Paști cu Alaiul Primaverii și un concert extraordinar

14:15, 28.03.2024 - Duminica, atunci cand credincioșii catolici celebreaza Invierea Domnului, la Timișoara se va deschide Targul de Paști. Evenimentul va dura pana in 6 mai, iar Casa de Cultura a Municipiului a pregatit mai multe manifestari.

Timișorenii, cei mai fericiți chiriași din țara: dau doar o treime din venituri pentru plata unei locuințe

12:10, 27.03.2024 - Salariile sunt atat de bune și chiriile atat de accesibile in raport cu acestea incat Timișoara este orașul mare din Romania unde oamenii lasa cei mai puțini bani pentru a-și plati o locuința inchiriata in care sa locuiasca. Sunt datele analizate de imobiliare.ro, pe baza salariului mediu și a valorilor…

Programul celebrarilor liturgice de Paști la Catedrala Romano-Catolica din Timișoara

09:10, 27.03.2024 - Romano-catolicii și reformații sarbatoresc Sfintele Paști la finalul acestei saptamani. Va prezentam programul celebrarilor liturgice cu ocazia Solemnitații Invierii la Domul Catolic din Piața Unirii.

PROGRAM. De la muzica preclasica la cea contemporana, in martie, la Filarmonica Banatul

09:10, 01.03.2024 - Primavara aduce la Filarmonica Banatul din Timișoara un program muzical divers, dedicat Zilei Internaționale a Femeii, iubitorilor muzicii de camera, dar și copiilor. Evenimentele reunesc dirijori și artiști importanți ai scenei internaționale.


Ce parere ai despre aceasta stire?