Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zi de iarnă înnorată și răcoroasă: Meteorologii prevăd posibilitatea de precipitații spre seară

Publicat:
Zi de iarnă înnorată și răcoroasă: Meteorologii prevăd posibilitatea de precipitații spre seară

Astazi, Moldova se confrunta cu o zi predominant innorata, cu o tendința de racire a temperaturilor. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se remarca o posibilitate de precipitații spre seara.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Vreme predominant innorata, dar fara precipitații: Meteorologii promit condiții ideale pentru plimbari astazi

07:15, 24.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința de imbunatațire a condițiilor atmosferice spre sfarșitul zilei.

Cer noros și temperaturi scazute: Meteorologii ne avertizeaza pentru o zi uscata și racoroasa

07:16, 19.02.2024 - Astazi, vremea in Moldova se menține predominant noroasa, cu o tendința de innorare pe parcursul zilei. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acest aspect domina prognoza meteo pentru intreaga țara.

O noua informare meteo – Ce anunța acum meteorologii pentru urmatoarele ore

13:30, 13.02.2024 - O noua informare meteorologica emisa de ANM. Aceasta este valabila pana in dimineața zilei de 14 februarie, in toata țara fiind așteptate precipitații moderate cantitativ și intensificari ale vantului. Meteorologii avertizeaza ca temporar vor fi precipitații indeosebi in nordul, centrul și estul țarii,…

Avertizare meteo ANM de ninsori abundente, strat de zapada, vant și ploi in Romania

10:46, 13.02.2024 - Meteorologii aun prelungit informarea de precipitatii si intensificari ale vantului, pana miercuri dimineata. In unele zonele cantitatile vor fi insemnate, iar la munte va ninge. A fost emis cod portocaliu de ninsori in zonele montane din judetele Hunedoara, Alba si Sibiu. Potrivit ANM, in intervalul…

Precipitatii si intensificari ale vantului, pana miercuri dimineata. La munte sunt așteptate ninsori: ANM a emis noi avertizari metorologice

10:35, 13.02.2024 - Potrivit ANM, in intervalul 13 februarie, ora 10.00 – 14 februarie, ora 08.00, temporar vor fi precipitatii indeosebi in nordul, centrul si estul tarii, unde se vor acumula cantitati de apa in general de 15...25 l/mp. Vor fi ploi, ce vor avea si caracter de aversa.”In Carpatii Orientali si trecator…

Zi predominant innorata: Meteorologii anunța o șansa redusa de ploaie și temperaturi moderate pentru astazi

07:16, 10.02.2024 - Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința scazuta de precipitații. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este probabilitatea redusa de ploaie.

Zi de iarna innorata: Prognoza meteo pentru astazi

09:20, 28.01.2024 - Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința generala de vreme stabila. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi fara precipitații semnificative, marcand astfel o perioada calma meteorologic.

Zi de iarna calma: Ce ne rezerva meteorologii pentru astazi?

07:16, 28.01.2024 - Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința generala de vreme stabila. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi fara precipitații semnificative, marcand astfel o perioada calma meteorologic.


Ce parere ai despre aceasta stire?