Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zenga a ajuns idolul patronului la Sampdoria: "Sînt îndrăgostit de el!" :D

Publicat:

a avut parte de un debut absolut dezastruos pe banca Sampdoriei, 0-4 cu anonimii de la Vojvodina, insa s-a repliat rapid in campionat, unde a ajuns pe locul 3. "Sunt indragostit de Zenga. Toata lumea l-a criticat, dar este cel mai bun si o va dovedi", a declarat patronul Samdpdoriei, , unul dintre cele mai colorate personaje din fotbalul italian. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a indragostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iarta-ma ca-mi ești prea draga”

18:51, 14.05.2024 - Mihail Sadoveanu, marea voce a literaturii romane, a trait o viața plina de pasiune și impliniri literare, fiind unul dintre cei mai importanți scriitori ai secolului al XX-lea din Romania, noteaza click.ro. Dupa o casatorie bogata in experiența parentala – cu 11 copii nascuți din legatura cu Ecaterina…

Imaginile groazei! Mititelu Jr. bantuie ca o fantoma pe culoarele spitalului de urgența! Cum arata fiul patronului Craiovei dupa supradoza!

21:30, 23.04.2024 - Baiatul lui Adrian Mititelu a ajuns la spitalul Floreansca in coma, dupa ce a luat o supradoza de medicamente. Mititelu Jr s-a trezit dupa zece zile și a ieșit la plimbare pe holurile spitalului. Incercanat, cu cel puțin 20 de kilograme mai puțin, tanarul arata ca o stafie.

Antonio Sefer, idolul publicului la Hapoel Beer Sheva » A marcat golul victoriei contra liderului din Israel

23:45, 15.04.2024 - Antonio Sefer e din nou idolul publicului echipei Hapoel Beer Sheva. Romanul a marcat pana acum 6 goluri și a oferit 8 pase decisive, dar in ultimele 7 etape a suferit o seceta, nereușind sa fie implicat decisiv in vreun gol. Sefer a marcat golul victoriei contra liderului Maccabi Tel Aviv, scor 1-0,…

Cum a reușit o romanca sa il lase pe un italian fara 100.000 euro! Barbatul s-a indragostit de femeie, dar a platit scump: ”Am fost doar o victima”

13:10, 13.04.2024 - Un italian trage un semnal de alarma, dupa ce a ramas fara bani. O romanca ar fi reușit sa ii ia cei 100.000 euro pe care ii avea, dupa ce i-ar fi promis ca vor trai o frumoasa poveste de dragoste impreuna. Barbatul a ajuns la concluzia ca a fost doar o inscenare!

George Nicolescu a plecat spre ”Eternitate”! Legendarul solist orb: ”Dumnezeu m-a iubit mereu și de aceea nu ma plang de nimic!”

13:00, 26.03.2024 - George Nicolescu a plecat spre ”Eternitate”, cea cantata intr-una din melodiile sale știuta de generații, lansata fix in urma cu 50 de ani (”Eternitate, iubirea ta/ Noian de vise mareața stea/ Ce stralucește in infinit/ Fara sfarșit”). ”Singura lumina pe care o vad este cea a a credinței in Dumnezeu”,…

Un titular a anunțat ca vrea sa plece de la FCSB - Reacția patronului

10:20, 18.03.2024 - FCSB s-a distanțat in fruntea clasamentului play-off-ului din SuperLiga dupa victoria cu Sepsi, scor 2-1, dar unul dintre titulari a anunțat ca dorește sa paraseasca gruparea bucureșteana in aceasta vara.

Oana Ciocan s-a indragostit la prima vedere de Jador? Artistul a dat-o de gol, unde s-ar fi vazut prima oara, de fapt

08:25, 08.03.2024 - Jador și Oana Ciocan formeaza unul dintre cele mai noi și controversate cupluri ale momentului. Toata lumea a asistat la cererea in casatorie pregatita de artist și a simțit emoția pe care aceștia au trait-o in acele clipe. Un adevar a ieșit, insa, la iveala abia acum. De cand se cunosc, de fapt, cei…

Cum arata LX Xander, barbatul cu șase iubite. Iși mai cauta o partenera și susține ca e indragostit de toate

17:05, 19.02.2024 - LX Xanderi, un producator muzical britanic susține ca este indragostit de toate cele șase iubite pe care le are și acum iși mai dorește inca o partenera. Barbatul care are „șase femei pe care le numește iubite” sfideaza in mod regulat trollii care pretind ca relațiile lui ar fi, de fapt, false.


Ce parere ai despre aceasta stire?