Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zeama care te pune pe picioare după festinul de Paşte. Cum faci delicioasa ciorbă de cartofi, cu ce se acreşte

Publicat:

Dupa mesele copioase de Paste, bogate in grasimi, organismul are nevoie de detoxifiere. Un preparat simplu si gustos, care ia cu mana starile de greata, este ciorba de cartofi. Zeama este un veritabil elixir.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa faci cu restul de friptura de miel ramas de la Paște. Rețeta pentru cea mai delicioasa și simpla rulada din carne

12:56, 07.05.2024 - Cei mai mulți romani pregatesc foarte multa mancare de sarbatori, iar dupa constata ca nu a fost consumata in totalitate. Iata cum poți folosi resturile de friptura de miel de la masa de Paște! Iți prezentam o ețeta de rulada delicioasa cu care nu vei da greș!

Singurul fruct permis dupa drob și friptura de miel. De ce sa-l mananci inainte de a te ridica de la masa

18:20, 05.05.2024 - Masa tradiționala de Paște este bogata in culori, arome și simboluri ce reflecta semnificația acestei sarbatori creștine. Ciorba și friptura de miel, ouale roșii, pasca, cozonacul și sarmalele sunt doar cateva dintre preparatele tradiționale care aduc bucurie in casele romanilor. Insa, cantitatea mare…

Ingredientul-minune pentru o tocanița de miel delicioasa. Ce folosesc gospodinele din Ardeal

18:15, 02.05.2024 - Gospodinele au inceput deja pregatirile pentru masa de Paște. Nu lipsesc preparatele din carne de miel. In Ardeal, se folosește un ingredient anume pentru a da un gust aparte tocaniței de miel.

Trucul lui Radu Anton Roman pentru ciorba de miel. Cum sa iasa delicioasa, micul secret dupa ce stingi focul

14:10, 30.04.2024 - Daca nu știți cum sa preparați ciorba de miel de Paște, celebrul bucatar Radu Anton Roman vine cu trucuri esențiale pentru ca acest fel de mancare tradițional sa iasa delicios. Ce trebuie sa faceți dupa ce ați stins focul? Ciorba de miel, preparata dupa rețeta lui Radu Anton Roman Una dintre cele mai…

Sarbatori pascale in stil mare. Ce preț are meniul de Paște semnat de cheful Catalin Scarlatescu

11:06, 16.04.2024 - Cat costa meniul de Paște la restaurantul lui ScarlatescuMeniul de Paște al restaurantului lui Scarlatescu include o gama variata de preparate tradiționale, fiecare servit in porții generoase menite sa satisfaca pofta de mancare autentic romaneasca:Sarmalele, simbolul mesei de Paște in multe case din…

Rețeta de ciorba de cartofi cu tarhon. Preparatul ideal pentru perioada de post a Paștelui

18:55, 06.04.2024 - Daca și tu te-ai saturat de clasica rețeta de ciorba de cartofi și iți dorești sa incerci ceva nou, dar nu ai idee ce, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi iți sarim in ajutor și iți prezentam o rețeta simpla de ciorba de cartofi cu tarhon. Este preparatul ideal pentru perioada de post a Paștelui.…

Meniul de 74 de lei pe saptamana a aprins rețelele de socializare. Cat de sanatos este ?

14:25, 01.04.2024 - „Ca tot a menționat cineva aici de mancare cu 10 lei pe zi, m-am gandit sa fac experimentul asta și am niște idei. Menționez ca am incercat sa diversific, dar aș fi depașit 75 de lei… Asta e un meniu pentru supraviețuire la cel mai basic nivel, nu ceva sanatos (...) Dar știu ca sunt și persoane care…

Ingredientul secret care se pune in ciorba de potroace. Ii da un gust senzațional

17:25, 07.02.2024 - Ciorba de potroace este foarte delicioasa și un preparat preferat de romani. In funcție de regiune, rețeta ce ciorba de potroace poate fi diferita, insa un ingredient nu lipsește niciodata. Aflați in randurile urmatoare care este acesta. Ce trebuie sa pui in ciorba de potroace pentru un gust senzațional…


Ce parere ai despre aceasta stire?