Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Xtra Night Show. Fiul Adrianei Bahmuțeanu nu va fi exmatriculat! Conducerea școlii a înțeles conflictul dintre vedetă și Silviu Prigoană: ”Nu are scutire” / VIDEO

Publicat:

Adriana Bahmuțeanu a revenit cu noi detalii despre situația in care se afla fiul ei și al lui . Dupa ce s-a spus ca baiatul urmeaza sa fie exmatriculat din cauza numarului prea mare de absențe, vedeta a spus ca acest lucru nu se va intampla. Conducerea școlii știe ca ea și se afla intr-un conflict și a ințeles acest lucru.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. De ce a ajuns Adriana Bahmuțeanu din vacanța la spital, pe perfuzii: "Dupa doua saptamani..." / VIDEO

08:10, 21.05.2024 - Invitata in platou Xtra Night Show, Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre motivul pentru care a ajuns din vacanța la spital, pe perfuzii. Vedeta spune ca a petrecut destul de mult, inca de dinaintea sarbatorilor de Paști, iar oboseala și-a cam spus cuvantul.

Xtra Night Show. Cum și-a sarbatorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere. A implinit 50 de ani și a plecat in Spania: „Ma simt mult mai bine decat la 25 de ani”

23:31, 08.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a schimbat prefixul și și-a dorit ceva diferit. A implinit 50 de ani și a plecat impreuna cu familia in Spania. Vedeta spune ca și-a dorit o vacanța și a sarbatorit și Paștele tradițional, chiar daca era departe de casa.

Xtra Night Show. Cristina Cioran, motivele desparțirii de Alex Dobrescu. Vedeta face acuzații catre fostul soț: „M-a provocat” / VIDEO

22:30, 15.04.2024 - Cristina Cioran a facut mai multe dezvaluiri despre comportamentul fostului ei iubit. A avut un comportament agresiv, chiar și de fața cu copilul și a incalcat ornul de protecție de mai multe ori. Vedeta afirma ca anturajele pe care le are l-au schimbat in mod radical.

Exclusiv! Primele declarații ale Nataliei Mateuț, dupa ce a fost audiata de DIICOT. Ce spune vedeta despre acest lucru

14:05, 12.04.2024 - In presa au aparut informații cum ca Natalia Mateuț a fost audiata de catre DIICOT intr-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe coprezentatoarea de la Xtra Night Show, care ne-a oferit, in exclusivitate, declarații.

Din ce caștiga bani Oana Zavoranu. A pierdut 50.000 de euro, dar a și scos profit: „Ma intrețin din diverse afaceri”

09:30, 27.03.2024 - Oana Zavoranu are mai multe afaceri din care caștiga bani, cea mai recenta fiind magazinul online cu haine inspirate din stilul ei vestimentar. Intr-o dezvaluire sincera, ea a dezvaluit ca nu aceasta e sursa ei principala de venit. In varsta de 50 de ani, Oana Zavoranu nu se intreține din aparițiile…

Xtra Night Show. Ce regrete are Marina Almașan. Reproșurile pe care i le face și acum fiica sa: "Sigur ca dor, ca nu mai poți sa schimbi.." / VIDEO

23:25, 04.03.2024 - Invitata in platoul Xtra Night Show, Marina Almașan a dezvaluit ce regrete are. Realizatoarea TV a dezvaluit ca fiica ei ii reproșeaza și acum anumite lucruri. Vedeta recunoaște ca aceste reproșuri dor, pentru ca timpul nu mai poate schimba nimic.


Ce parere ai despre aceasta stire?