Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Xtra Night Show. Cele mai grele momente pe care Cleopatra Stratan și Edward le-au trăit în America Express. Nu au fost difuzate la televizor: ”A leșinat” / VIDEO

Publicat:

și au fost primii concurenți eliminați de la . Cei doi au parasit mega competiția, de unde s-au intors cu amintiri demne de scenariul unui film. Iata care au fost cele mai grele momente din aventura lui și ce nu s-a difuzat la televizor!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. De ce au disparut Cleopatra Stratan și Edward Sanda din lumina reflectoarelor. Cu ce iși ocupa timpul cei doi, pe langa muzica: "Am stat mai mult..." / VIDEO

12:00, 27.04.2024 - Sunt casatoriți de trei ani, și au descoperit drumul catre succesul financiar. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au spus, in cadrul unui interviu pentru Antena Stars de ce au disparut din lumina reflectoarelor și cu ce iși ocupa, mai nou, timpul.

Frații Stoica, declarații exclusive despre cele mai grele momente din cariera! "Dumnezeu m-a impins din spate" / VIDEO

22:50, 18.04.2024 - Frații Stoica fac declarații exclusive despre cele mai grele momente prin care au trecut in sport. Cum a inceput cariera celor doi, dar și cum a fost drumul spre succes. Andrei și Bogdan Stoica vorbesc despre provocarile prin care au trecut.

Momente grele pentru mama lui Gabi Stangau. S-au implinit șase saptamani de la moartea violonistului, dar și șase ani de cand și-a pierdut soțul: „Cui m-ați lasat...” / FOTO

21:45, 28.03.2024 - Familia lui Gabi Stangau trece prin momente cumplite. Au trecut șase saptamani de cand violonistul a murit, in urma accidentului de ATV. De curand, s-au implinit și șase ani de cand tatal lui s-a stins din viața. Mama lui Gabi Stangau este copleșita de durere.

Xtra Night Show. Momente tensionate intre Lolrelai și Dustinel, la RXF! Ce s-a intamplat in culisele showului: ”M-a tras dupa el” / VIDEO

09:10, 28.03.2024 - Scandalul de la RXF continua! Dupa scandalul uriaș facut de Dustinel, Lolrelai a venit cu noi dezvaluiri neștiute! Au existat momente tensionate intre cei doi, iar Dustinel și-a dorit cu orice preț sa i se faca dreptate. Iata ce a urmat, dupa ce Lolrelai i-a lluat apararea lui Yamato Zaharia!

Care este afecțiunea de care sufera Cleopatra Stratan de la 2 ani. De ce trebuie sa poarte ochelari pe viața

16:16, 26.03.2024 - Cleopatra Stratan a facut publice informații despre afecțiunea oftalmologica de care sufera de la varsta de 2 ani. Fosta concurenta de la America Express trebuie sa poarte ochelari pe viața.

Claudia Patrașcanu, despre momentele grele din perioada Exotic. Ambulanta era chemata mereu, dupa concerte: „Am lesinat e multe ori, eram epuizate”

21:56, 21.03.2024 - Claudia Patrașcanu este una dintre cele mai cunoscute artiste din Romania. A trecut prin multe greutați in ultimul timp, dar a reușit sa treaca peste toate. Nici inceputurile carierei sale nu au fost mai ușoare, fiind nevoita sa faca multe sacrificii pentru a merge mai departe. Claudia Patrașcanu, despre…

GSP: Simona Halep rupe tacerea: „M-a parasit, a fost un șoc sa stau fara el". A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente

14:11, 25.02.2024 - Simona Halep (32 de ani) și-a reamintit momentul in care Darren Cahill (58 de ani), antrenor cu care a colaborat timp de 6 ani, a amenințat-o ca va rupe ințelegerea.Simona Halep a declarat ca in 2017 a existat un meci al unui turneu din Miami la care nu s-a purtat așa cum ar fi trebuit.

Emilian trece prin momente grele. Un suflet apropiat artistului a murit: „Cat de mulți oameni a facut fericit” / FOTO

15:45, 22.02.2024 - Emilian nu trece prin cea mai buna perioada, asta dupa ce un suflet drag lui a murit. Artistul era atașat de el, și nu doar lui ii aducea mereu zambetul pe buze, ci intregii familii. Imaginile emoționante postate de curand.


Ce parere ai despre aceasta stire?