Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Wizz Air introduce vaccinarea obligatorie

Publicat:

a anunțat miercuri ca vaccinarea va fi obligatorie pentru echipaj de la 1 decembrie. In cazuri speciale, aceasta va putea fi inlocuita cu testarea antigen sau PCR periodica.

introduce vaccinarile COVID-19 pentru toți membrii echipajului și insoțitorii sai de zbor – sau testarea antigen/PCR periodica in cazurile speciale – in contextul cercetarilor care le demonstreaza eficiența ca fiind cea mai buna modalitate disponibila de protejare impotriva COVID-19.

Potrivit unui comunicat al companiei, regula este implementata ca parte a angajamentului de a proteja sanatatea…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat timp a mai ramas pana Romania va introduce armata obligatorie. Nicolae Ciuca a facut anuntul

08:55, 19.04.2024 - Președintele PNL Nicolae Ciuca a oferit un orizont de timp in care ar putea fi introdus stagiul militar obligatoriu, in tara noastra. Liderul liberalilor a punctat ca in urmatorii doi ani Romania nu va putea introduce armata obligatorie pentru ca nu are infrastructra pregatita pentru acest lucru. Cum…

Nicolae Ciuca explica de ce inca doi ani Romania nu va introduce armata obligatorie

22:30, 18.04.2024 - Președintele PNL Nicolae Ciuca a spus joi seara, in exclusivitate la Digi24, ca in urmatorii doi ani Romania nu va putea introduce armata obligatorie pentru ca nu are infrastructra pregatita pentru acest lucru. „Ca sa avem din noua armata obligatorie, trebuie infrastructura absolut foarte bine pregatita”.

Clubul Newcastle inoveaza: va introduce tricouri speciale pentru fanii surzi sau cu deficiente de auz

20:15, 11.04.2024 - Clubul englez Newcastle a anuntat joi ca va testa, in urmatoarea etapa din Premier League, echipamente speciale si inovatoare care sa ii ajute pe fanii surzi si cu deficiente de auz sa simta atmosfera de pe stadionul St James Park.

Wizz Air introduce noi zboruri catre o destinație de vacanța. Prețurile sunt de 199 de lei

21:55, 25.03.2024 - Compania aeriana Wizz Air a facut un anunț important pentru turiști. In urmatoarea perioada urmeaza sa fie introduse mai multe rute catre marile orașe din Europa, iar prețurile vor fi reduse, astfel canumeroase persoane se pot bucura de oferte.

Pandemia secolului a disparut oficial. Ministerul Sanatații desființeaza testarea Covid

17:20, 28.02.2024 - Ministerul Sanatații a decis anularea subprogramului național prin care se asigura testarea Covid a persoanelor simptomatice, aratand ca circulația SARS-CoV-2 este in scadere și nu mai sunt necesare astfel de masuri. Dispariția testarii inseamna recunoașterea oficiala ca virusul nu mai constituie un…

Vești bune pentru romani! Wizz Air introduce curse noi din București și Brașov, spre cele mai cautate destinații

13:45, 28.02.2024 - Vești bune pentru toți romanii! Wizz Air a introdus curse noi de pe aeroportul din București și Brașov, inspre cele mai cautate destinații din Europa! Romanii care vor sa calatoreasca in perioada urmatoare au mai multe opțiuni!

Inca un caz de rabie in județ. Vaccinarea cainilor și pisicilor obligatorie

14:40, 26.02.2024 - O confirmare recenta a cazului de rabie a fost inregistrata la o vulpe capturata din Fondul Cinegetic 16 Noroieni, conform comunicarii venite de la Direcția Sanitara Veterinara și pentru Siguranța Alimentelor din Satu Mare. In acest context, se solicita cu insistența ca toți deținatorii de caini și…

Ministrul Sanatații, despre refuzul vaccinurilor: „Epidemia de rujeola face victime in continuare, lumea nu ințelege”

23:35, 11.02.2024 - Nu am avut apetența deosebita in Romania pentru vaccinare antigripala. La noi au fost 1,5 milioane de doze administrate, anul asta ceva mai puțin, nu sunt suficiente ca sa oprești transmiterea gripei. Alte țari au avut mult mai mult, acolo oamenii incearca sa protejeze categoriile cele mai expuse.Numarul…


Ce parere ai despre aceasta stire?