Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Wilmark, detalii neștiute despre relația cu soția lui, Ioana. Cum s-au cunoscut cei doi: ''Era neascultătoare” / VIDEO

Publicat:

Wilmark traiește o frumoasa poveste de dragoste cu soția lui, Ioana, iar cei doi au impreuna doi baieți. Coregraful a marturisit in exclusivitate la cum a cunoscut-o pe soția lui, dar și momente de la marele eveniment.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum s-au cunoscut Vali Vijelie și soția sa, de fapt. Ce detalii au ieșit la iveala dupa episodul de infidelitate a cantarețului

15:40, 25.04.2024 - Vali Vijelie a povestit, la un moment dat, cum a cunoscut-o pe soția sa. Relația dintre ei a inceput in urma cu mai bine de doua decenii, pe cand cantarețul de manele avea 20 de ani, iar ea doar 16 ani.

Știrile Antena Stars. Cum se ințelege soția lui Sergiu Hanca, Andreea, cu soacra. De ce mama fotbalistului nu a fost de acord la inceput cu relația lor: „Am avut de furca”

17:40, 11.04.2024 - Chiar daca in prezent au o familie frumoasa, relația dintre Sergiu Hanca și soția lui, Andreea, nu a fost lipsita de probleme, mai ales la inceputul poveștii lor de iubire. Partenera fotbalistului iși aduce aminte și acum de perioada in care soacra ei nu a fost de acord cu relația lor.

Detalii neștiute din casnicia lui Helmut Duckadam cu Alexandra » Cei doi sunt impreuna de 17 ani: „In continuare voi fi alaturi de tine!”

11:40, 02.04.2024 - Helmut Duckadam și soția lui, Alexandra, sunt impreuna de 17 ani. Deși intre ei este o diferența de varsta de 20 de ani, acest lucru nu a fost niciodata o problema. Pe 1 aprilie, fostul portar de la Steaua a implinit 65 de ani și și-a petrecut ziua de naștere alaturi de familie. „Eroul de la Sevilla”…

Xtra Night Show. Oana Lis, detalii despre starea de sanatate a lui Viorel Lis. Fostul primar a trecut prin momente dificile: "M-a sunat de la ATI..." / VIDEO

22:45, 01.04.2024 - De ceva vreme Viorel Lis se confrunta cu grave probleme de sanatate. Soția lui, Oana, este cea care ii sta alaturi și il ingrijește. Invitata in platoul Xtra Night Show, vedeta a vorbit despre starea de sanatate a fostului primar. 

Star Matinal. Selly a investit un milion de euro in noul film! Celebrul vlogger, detalii neștiute despre producție: „Cel mai de succes...” / VIDEO

11:20, 28.03.2024 - Selly a dezvaluit ca a investit un milion de euro in film! Celebrul vlogger a oferit detalii neștiute despre producție. Iata ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars! Tanarul este mandru de realizare.

Adevarul despre casnicia Sandei Ladoși cu Ștefan Tache. Ce condiție i-a pus artista barbatului. „Cand mi-am cunoscut soțul, el era insurat”

12:46, 10.03.2024 - Sanda Ladoși, in varsta de 54 de ani, și Ștefan Tache s-au casatorit in 2006, dupa o relație de 10 ani. Cei doi se cunoșteau din 1990, insa relația lor a inceput mai tarziu, dupa ce barbatul a divorțat de cea de-a treia soție. La inceput, intre cei doi s-a infiripat o frumoasa prietenie și nu s-au gandit…

Pepe, detalii despre relația cu soția lui! Cum se organizeaza cei doi, dar și cat este artistul de permisiv cu copiii / VIDEO

22:50, 26.02.2024 - Cum descrie Pepe relația cu frumoasa sa soție, Yasmine. Interviu la dublu cu cei doi parteneri! Am aflat cum se organizeaza cei doi, dar și cat este de permisiv, artistul, cu cei mici. Declarații exclusive!


Ce parere ai despre aceasta stire?