Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Washingtonul suspendă sancțiunile împotriva rebelilor din Yemen pentru a facilita livrarea de ajutoare. Potrivit ONU, aici este cea mai gravă criză umanitară în curs din lume

Publicat:

Administratia americana a presedintelui a suspendat luni pentru o luna sanctiunile vizand tranzactiile cu rebelii houthi din Yemen, timpul necesar pentru a reexamina clasificarea lor ca grupare "terorista" contestata de organizatiile umanitare, noteaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA se așteapta la un atac direct al Iranului in Israel in urmatoarele 48 de ore. Biden: „Nu o faceți”

09:11, 13.04.2024 - SUA se așteapta ca Iranul sa lanseze atacuri impotriva mai multor ținte din Israel in urmatoarele zile, dar Washingtonul este pregatit sa ajute la interceptarea oricaror arme lansate asupra aliatului sau, a transmis vineri seara președintele Joe Biden. Administrația americana este in alerta maxima pentru…

Washingtonul a transferat Kievului arme si munitii iraniene destinate rebelilor houthi

19:06, 09.04.2024 - Armata americana a anuntat marti ca a transferat saptamana trecuta Ucrainei arme si munitii de calibru mic trimise de Iran rebelilor houthi din Yemen și confiscate de Washington si aliatii sai, relateaza AFP.

Cabinetul de razboi al Israelului ii face pe plac lui Joe Biden: Netanyahu permite livrarea 'temporara' de ajutoare in Gaza

09:35, 05.04.2024 - Israelul va permite livrarea "temporara" de ajutor in Fasia Gaza, asediata si amenintata de foamete, prin portul Ashdod si punctul de trecere Erez, a anuntat vineri biroul premierului Benjamin Netanyahu, relateaza AFP, conform Agerpres.

Joe Biden a autorizat „discret” livrarea de catre SUA de bombe de aviație pentru Israel

22:30, 30.03.2024 -  Administratia presedintelui american Joe Biden a autorizat „discret” saptamana aceasta livrarea de noi bombe si avioane de lupta catre Israel, relateaza cotidianul The Washington Post, citat sambata de agentia EFE, informeaza Agerpres.

Nava Open Arms, cu ajutoare pentru Gaza, nu a plecat inca din Cipru. Ce se intampla cu incarcatura umanitara

18:36, 11.03.2024 - Livrarea din Cipru a ajutorului umanitar pentru Fașia Gaza continua sa intarzie, luni dupa-amiaza fiind inca neclar cand va putea nava Open Arms sa plece din portul Larnaca, transmite dpa.

Biden va ordona armatei americane sa construiasca un port in Fașia Gaza pentru livrarea de ajutoare umanitare

20:15, 07.03.2024 - Presedintele american Joe Biden va anunta joi, in Congres, ca a ordonat armatei americane sa infiinteze un port in Gaza pentru a transporta pe mare mai mult ajutor umanitar in teritoriul palestinian asediat, potrivit unor inalti responsabili americani, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

Noi lovituri americano-britanice impotriva rebelilor houthi in Yemen

08:55, 25.02.2024 - Statele Unite si Marea Britanie au efectuat sambata lovituri vizand 18 tinte ale houthi in opt locatii distincte din Yemen, ca raspuns la atacurile desfasurate de rebelii sustinuti de Iran impotriva navelor din Marea Rosie, a anuntat Pentagonul, scrie AFP.

Statele Unite au executat noi lovituri impotriva rebelilor houthi din Yemen

04:50, 09.02.2024 - Statele Unite au anuntat ca au executat noi lovituri impotriva a patru drone de suprafata si sapte rachete de croaziera „pregatite sa fie lansate impotriva navelor din Marea Rosie” de catre rebelii houthi din Yemen


Ce parere ai despre aceasta stire?