Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Washingtonul acuză Moscova că încearcă să submineze integrarea occidentală a Balcanilor

Publicat:

pentru Balcanii de Vest, , a denuntat marti "activitatile rau intentionate" ale Rusiei care vizeaza sa provoace divizare intre aceasta regiune si partenerii sai europeni si transatlantici, relateaza AFP si HINA. Rusia vrea ca "Balcanii de Vest sa fie o zona haotica, fragmentata si divizata (...)", a declarat acest diplomat numit in august emisar pentru Balcanii de Vest, intr-un interviu pentru sectiunea bulgara a dat publicitatii luni. El a adaugat ca Rusia vrea ca regiunea sa fie suspicioasa si sa aiba un element de haos, sa fie un loc unde…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un pod din Rusia s-a prabușit, peste șinele de cale ferata din regiunea Smolensk. Incidentul s-a soldat cu moartea unei femei și ranirea altor 5 oameni | VIDEO

00:05, 09.04.2024 - Un pod s-a prabușit luni, 8 aprilie, in orașul Vyazma din regiunea rusa Smolensk, incident in urma caruia o femeie a fost ucisa, iar alte alte cinci persoane au fost ranite, printre care și un copil, au anunțat serviciile ruse de urgența, potrivit The Kyiv Independent și Ukrainska Pravda.У Росії обвалився…

China furnizeaza imagini din satelit Rusiei, avertizeaza SUA. Ministrul rus de externe, o noua vizita la Beijing

11:55, 07.04.2024 - Statele Unite și-a avertizat aliații cu privire la sprijinul sporit al Chinei pentru Rusia, care include furnizarea de informații geospațiale pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei.

Macron acuza Rusia ca incearca sa submineze Jocurile Olimpice. El spune ca exista planuri alternative pentru ceremonia de deschidere

21:05, 04.04.2024 - Rusia desfasoara o campanie de dezinformare pentru a submina Jocurile Olimpice de la Paris din aceasta vara, a declarat joi presedintele francez Emmanuel Macron la inaugurarea unui nou centru olimpic de inot, relateaza BBC si Reuters.

Rusia acuza Ucraina de atacul terorist de la Moscova, deși el a fost deja revendicat de ISIS

13:20, 26.03.2024 - Nikolai Patrușev, șeful consiliului de securitate al Rusiei, unul dintre acoliții lui Vladimir Putin, a dat vina pe Ucraina pentru atacul terorist de la sala de spectacole Crocus din Moscova, in ciuda faptului ca atacul a fost revendicat de gruparea ISIS-K. 

(video) Bascana Gagauziei, Evghenia Gutul la Moscova: „Autoritațile de la Chișinau incearca sa rupa legatura cu Rusia, dar nu le va reuși”

16:51, 01.03.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, se afla intr-o vizita de lucru la Moscova unde a avut o intalnire cu președintele Consiliului Federației Ruse, Valentina Ivanovna Matvienko. Aceasta a cerut sprijinul Rusiei pentru Gagauzia, declarand ca drepturile regiunii sunt „asuprite de Chișinau”.

Bascana Gagauziei, Evghenia Gutul la Moscova: „Autoritațile de la Chișinau incearca sa rupa legatura cu Rusia, dar nu le va reuși”

16:46, 01.03.2024 - Bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, se afla intr-o vizita de lucru la Moscova unde a avut o intalnire cu președintele Consiliului Federației Ruse, Valentina Ivanovna Matvienko. Aceasta a cerut sprijinul Rusiei pentru Gagauzia, declarand ca drepturile regiunii sunt asuprite de Chișinau.

Moscova acuza ca prin noile sancțiuni SUA vrea sa influențeze alegerile prezidențiale din Rusia

22:00, 23.02.2024 - Cele circa 500 de noi sanctiuni impotriva Rusiei, anuntate vineri de Statele Unite, urmaresc sa creeze disensiuni intre cetatenii rusi inaintea alegerilor prezidentiale din martie, a declarat ambasadorul rus la Washington, Anatoli Antonov, conform agentiei TASS preluate de AFP.

Interviu cu Putin: NATO incearca sa infricoseze oamenii cu o amenintare rusa imaginara

08:25, 09.02.2024 - La aproape doi ani de la inceputul razboiului din Ucraina, Vladimir Putin ramane increzator. In interviul cu Tucker Carlson publicat joi noapte, presedintele rus afirma ca infrangerea tarii sale este „imposibila”. „Au existat indemnuri pentru a provoca Rusiei o infrangere strategica pe campul de lupta”,…


Ce parere ai despre aceasta stire?