Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vulpița Veronica, din nou însărcinată! Cum s-a fotografiat după despărțirea de Viorel, cu burtica de gravidă la vedere

Publicat:

Vulpița Veronica, cunoscuta publicului larg dupa ce a aparut in cadrul emisiunii , este din nou insarcinata! Vestea a fost data chiar de catre tanara, dupa ce s-a fotografiat cu burtica de gravida la vedere.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Cristoiu s-a afișat pentru prima data cu burtica de gravida! Vedeta urmeaza sa devina mama pentru prima data / FOTO

22:00, 30.04.2024 - Gabriela Cristoiu urmeaza sa devina mama pentru prima data și trece prin cea mai frumoasa perioada a vieții sale. Bruneta a facut publica prima imagine cu burtica de gravida. Iata cum arata Gabriela Cristoiu inainte sa nasca și ce mesaj induioșator a scris!

Acces Direct. Moarte suspecta. Viorel ar fi decedat in Franța, in urma cu zece ani. Pe cine banuiește tatal lui: „I s-a dat pastile”

18:41, 24.04.2024 - Viorel a aflat in urma cu zece ani ca fiul lui a murit. La atația ani distanța, Petre crede in continuare ca Viorel a pațit ceva și ca, de fapt, ar fi fost ucis. Barbatul era șofer pe TIR, iar in timpul ultimei curse din Italia pana in Franța ar fi fost urmarit de o mașina.

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Andreea Sasu, primele imagini cu burtica de gravida, dupa ce s-a aflat ca este insarcinata. Philipp Plein va deveni tata pentru a 4-a oara / FOTO

22:00, 27.03.2024 - Andreea Sasu a postat primele imagini cu burtica de gravida. Iata in ce ipostaze s-a afișat celebrul model, dupa ce s-a aflat ca este insarcinata. Philipp Plein are toate motivele sa radieze de fericire, mai ales pentru ca peste cateva luni va deveni din nou tata.

Fosta vedeta TV e din nou insarcinata. Vestea momentului in showbizul romanesc

20:55, 18.03.2024 - O fosta vedeta tv este iar insarcinata! Ramona Pauleanu, iubita avocatului Adrian Cuculis, este gravida pentru a doua oara. Invitata in emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, fosta prezentatoare tv și-a etalat burtica de gravida, fara sa vrea. Cea care a dat-o de gol a fost Oana Turcu, soția lui…

Vanessa Hudgens este insarcinata! Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar / FOTO

15:55, 11.03.2024 - Vanessa Hudgens este insarcinata! Vedeta cunoscuta pentru rolul sau in High School Musical și Cole Tucker vor deveni parinți pentru prima data. Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar 2024. Iata imagini de la evenimentul unde actrița a aparut gravida!

Ana Baniciu s-a filmat cu burtica de gravida, la vedere. Cum arata aceasta in 5 luni de sarcina

17:20, 26.02.2024 - Ana Baniciu, una dintre cele mai iubite cantarețe din Romania, a atras din nou atenția fanilor și criticii cu o postare recenta pe contul sau de Instagram. Cat de mare a crescut burtica de gravida.

Elisa Roman, reporterul Xtra Night Show, este insarcinata in 4 luni. Primele imagini cu burtica de graviduța: „Te-am iubit de la inceput” / FOTO

16:30, 17.02.2024 - Elișa Roman, reporterul Xtra Night Show, este insarcinata in 4 luni. Vestea a fost data chiar de ea, prin intermediul rețelelor sociale, acolo unde a postat o serie de poze cu care și-a bucurat urmaritorii. Iata primele imagini cu burtica de graviduța a tinerei!


Ce parere ai despre aceasta stire?