Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vulpița și noul iubit, ipostaze tandre. Declarația e dragoste pe care i-a făcut-o Veronica Stegaru bărbatului: „Te iubesc” / FOTO

Publicat:

Vulpița pare ca l-a dat uitarii pe și are un nou iubit. și actualul partener s-au mai afișat și in trecut impreuna, mai exact in urma cu o luna, iar de curand, Vulpița a postat o alta imagine cu noul iubit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Tatal Andreei, studenta din Timișoara ucisa de iubit, i-a presimțit moartea. Declarația facuta de parintele victimei: ”Nu mai invie!”

18:45, 25.03.2024 - Moartea Andreei, studenta din Timișoara care a fost ucisa de iubit, a șocat intreaga țara. Tanara de 20 de ani și-a pierdut viața in urma unui acces de furia partenerului ei. Tatal acesteia este sfașiat de durere și a oferit o declarație dureroasa.

Jador si Oana Ciocan, filmati in ipostaze tandre. Imaginile cu fostii concurenti de la Survivor All Stars au ajuns pe internet

15:50, 16.03.2024 - Jador și Oana Ciocan au fost in centrul atenției la Survivor All Stars. Cei doi formeaza un cuplu de puțina vreme, insa lucrurile par sa mearga foarte bine intre ei. Cantarețul a cerut-o in casatorie chiar in jungla, insa ea a fost eliminata din concurs dupa doar doua saptamani. Jador a fost descalificat…

Ce marturisiri neașteptate a facut Mirela Vaida despre Viorel și Vulpița, dupa ce n-au mai aparut la TV. Parerea sincera a vedetei

12:00, 02.03.2024 - Mirela Vaida a scos la iveala detalii neașteptate despre Viorel Stegaru și fosta lui soție, Vulpița, la mai bine de doi ani de cand cei doi n-au mai aparut pe micile ecrane ale publicului in emisiunea Acces Direct.

Power Couple Romania, 26 februarie 2024. Declarația suprema de dragoste a Elizei Natanticu, dupa ce Cosmin Natanticu a salvat-o și au caștigat proba: ”Tu ești...” / VIDEO

22:15, 26.02.2024 - Proba inedita a lui Dani Oțil, din ediția din 26 februarie, i-a adus pe concurenți in ipostaza de a-și salva partenerele. Cosmin Natanticu a obținut victoria, dupa ce a salvat-o pe Eliza Natanticu din calea rau-facatorilor. Concurenta a fost impresionata și i-a facut o declarație de dragoste!

Iulia Salagean are un nou iubit? Fosta soție a lui Alex Bodi, ipostaze romantice alaturi de un barbat misterios / FOTO

13:25, 23.02.2024 - Iulia Salagean ar fi intr-o noua relație! Fosta soție a lui Alex Bodi și-a pus fanii pe jar, dupa ce a lasat sa se ințeleaga ca ar avea un nou iubit. Make-up artistul nu a confirmat acest lucru, dar imaginile vorbesc de la sine!

Cum a fost surprinsa Anamaria Prodan de Ronald Gavril, de Ziua Indragostiților! Cei doi s-au afișat in ipostaze tandre: ”Este de vis…” / VIDEO

10:56, 14.02.2024 - Anamaria Prodan și Ronald Gavril petrec Ziua Indragostiților intr-un cadru de basm! vedeta a fost surprinsa cu un cadou impresionant de iubitul ei, iar totul a fost imortalizat de camerele de filmat. Iata ce mesaj romantic a transmis Anamaria Prodan, de 14 februarie.

Declarația de dragoste „atipica” pe care Radu Valcan i-a facut-o soției sale. Ce cuvinte a folosit: „Te iubesc de...”

16:40, 12.02.2024 - Adela Popescu și Radu Valcan se numara printre cei mai longevivi și apreciați parteneri din lumea showbizului romanesc, avand o relație solida de peste 13 ani. Ce declarație de dragoste i-a facut prezentatorul de la Insula Iubirii soției.

Bianca Dragușanu, in ipostaze tandre cu un barbat misterios. Blondina s-a filmat in timp ce il ține de mana / FOTO

11:05, 11.02.2024 - Bianca Dragușanu și-a pus fanii pe jar, dupa ce s-a afișat in ipostaze tandre cu un barbat, al carui chip a dorit sa nu il dezvaluie. Blondina s-a filmat in timp ce il ține de mana și a postat imaginile pe Instagram.


Ce parere ai despre aceasta stire?