Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vreme rea în toată țara. Nicio localitate nu a rămas fără curent electric

Publicat:

Specialistii de la au anunțat ca nicio localitate din țara nu a ramas fara energie electrica din cauza vremii nefavorabile.De asemenea, intreruperile inregistrate sunt pentru imbunatatirea serviciilor prestate clientilor și doar programate.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

ANM a emis avertizare Cod Galben de ploi și vreme rea, chiar inaintea minivacanței: pe litoral este cel mai rau

07:45, 30.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) avertizeaza ca marți dimineața in Dobrogea vor fi vant puternic și averse. Intensificari ale vantului vor fi și in sud-vestul țarii, in județul Caraș-Severin. Specialiștii au emis avertizari cod galben.

Avertizare ANM de ultima ora! Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania

10:30, 01.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultim moment! Specialiștii au emis Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania. Iata zonele vizate de anunțul meteorologilor!

Specialiștii ANM anunța o vreme ciudata in Romania: vom avea parte și de ploi insemnate cantitativ

09:16, 19.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 18 martie - 15 aprilie. Temperaturile anunțate sunt blande, cu ploi multe in saptamana 25 martie - 1 aprilie, informeaza Mediafax. Saptamana 18 - 25 martieValorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru…

Anunț ANM! Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania

08:00, 18.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!

Avertisment ANM! Cod galben de vreme severa in urmatoarele ore, in mai multe județe din țara

07:25, 28.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de miercuri, 28 februarie 2024, o avertizare Cod galben de ceata. Iata lista județelor din tara vizate!

Cați romani nu pot primi despagubiri in caz de cutremur. Cifrele sunt alarmante

03:01, 27.02.2024 - Opt milioane de locuințe din Romania nu ar putea primi despagubiri in cazul unui cutremur major, intrucat doar una din cinci deține asigurare obligatorie, potrivit datelor Antena 3 CNN . Date alarmante privind asigurarile in caz de cutremur Aceste date alarmante au fost discutate in cadrul unei conferințe…

ERS-2, „satelitul bunic” de peste doua tone, va cadea pe Pamant in urmatoarele ore. Specialiștii nu știu inca unde

08:41, 21.02.2024 - Un satelit european de pionierat va cadea pe Pamant in urmatoarele ore, transmite BBC. ERS-2 a fost o platforma de observare de ultima ora atunci cand a fost lansat in 1995, creand tehnologii care sunt acum folosite in mod obisnuit pentru monitorizarea planetei.

Specialiștii susțin ca unele alimente pot fi consumate chiar daca au mucegait. Cum iți dai seama daca un produs este comestibil

15:55, 16.02.2024 - Deși romanii, in general, prefera sa arunce un aliment atunci cand nu sunt siguri daca acesta mai poate fi consumat, specialiștii vin cu informații care pot suna de-a dreptul nebunești pentru prima data. Iata ce alimente pot fi consumate chiar daca au mucegait.


Ce parere ai despre aceasta stire?