Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vrei să rămâi însărcinată? Trei trucuri să faci UN BĂIAT

Publicat:


1. Unii experți susțin ca mentinerea nivelului ridicat de glucoza atrage șansele ca fatul sa fie baiat. Astfel, viitoarele mame trebuie sa consume o gama larga de nutrienti: potasiu, calciu, si vitaminele C, E, B12.

2. Alti experti considera ca spermatozoizii care contin cromozomi Y (baieti) sunt mai usor si inoata mai repede decat cei care contin cromozomi X (fete). Astfel, mamele care vor un baiețel ar trebui sa se opreasca de la sex pentru cateva zile inainte de ovulatie si apoi sa aiba un contact sexual cat mai aproape de ovulatie.

3. Alte cercetari arata ca daca barbatul…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cristina Cioran este insarcinata? Vedeta a spus adevarul: „Am fost la niște analize...” / VIDEO

10:55, 05.06.2024 - Cristina Cioran a spus adevarul despre sarcina! Este sau nu vedeta insarcinata din nou? Ce a marturisit fosta partenera a lui Alex Dobrescu despre zvonurile din ultima vreme, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Publicitate electorala | Beniamin Todosiu (deputat PSD de Alba): Liberalii din Alba sunt blocați pe traficul de pe Centura de Nord (promisa, dar invizibila)

18:45, 23.05.2024 - Publicitate electorala | Beniamin Todosiu (deputat PSD de Alba): Liberalii din Alba sunt blocați pe traficul de pe Centura de Nord (promisa, dar invizibila) Beniamin Todosiu (deputat PSD de Alba): Liberalii din Alba sunt blocați pe traficul de pe Centura de Nord (promisa, dar invizibila) Liberalii din…

TRUCURI DETOX Trucuri de detoxifiere pentru intarirea sistemului imunitar

07:35, 18.05.2024 - Cuvantul detox e pe buzele tuturor. De la trecerea la un meniu vegan sau chiar raw-vegan pana la posturi cu sucuri sau doar cu apa, toata lumea incearca sa elimine toxinele acumulate intr-un fel sau altul. The post TRUCURI DETOX Trucuri de detoxifiere pentru intarirea sistemului imunitar first appeared…

Trucuri de economisire cand cumperi carți online

13:06, 09.04.2024 - Cumpararea carților online poate fi convenabila, dar și o oportunitate excelenta de a economisi bani. Indiferent daca ești un cititor inrait sau pur și simplu iți place sa rasfoiești o carte buna din cand in cand, economisirea banilor in timp ce iți imbogațești biblioteca este intotdeauna o idee excelenta.…

Șase mici trucuri sugerate de experți cu care puteți reuși sa reduceți consumul de alcool fara frustrari

15:50, 04.04.2024 - Conștiente de efectele negative alcoolului, tot mai multe persoane iși exprima interesul de a reduce cantitatea de alcool pe care o consuma in mod regulat, potrivit Yahoo Life. Toata lumea admite insa ca misiunea nu e una tocmai simpla.

BISTRITEANUL.ro implinește azi 16 ani! Mulțumim tuturor pentru ca suntem inca impreuna, inca uniți. Inca o forța care nu poate fi ignorata!

15:20, 31.03.2024 - Dragii noștri cititori, se implinesc 16 ani de cand Bistriteanul.ro va livreaza știri, zi de zi! 16 ani de cand luptam de partea voastra… Și nu de puține ori am reușit sa schimbam lucrurile cu cuvintele, cu verbul acid sau ironic. Și inca reușim alaturi de voi sa schimbam lumea in care traim cu una…


Ce parere ai despre aceasta stire?