Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vokswagen, vehicule electrice. Investiție 1, 4 miliarde euro

Publicat:

Acesta a adaugat ca o divizare a subsidiarei Truck & Bus a Volkswagen ramane o optiune. 

Producatorii de vehicule comerciale investesc in electrificare deoarece autoritatile de reglementare sporesc presiunile pentru reducerea sau eliminarea poluarii in marile orase. 

Navistar International Corp si Volkswagen Truck & Bus au anuntat luna trecuta ca intentioneaza sa colaboreze in domeniul vehiculelor electrice, urmand sa lanseze pana la sfarsitul lui 2019 un camion de marime medie in America de Nord.

Diviziile MAN si Scania ale VW vor livra anul viitor autobuze…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Abrudean: „Am semnat cu Transelectrica unul dintre cele mai mari contracte de investiție pentru modernizarea și eficientizarea rețelei naționale de transport al energiei electrice”

12:30, 10.04.2024 - Un contract de 56,2 milioane de euro a fost semnat de Secretariatul General al Guvernului și Transelectrica, pentru creșterea rezilienței cibernetice, sustenabilitatea și eficientizarea rețelei de transport al energiei electrice.

Contract de peste 56 de milioane de euro pentru eficientizarea rețelei electrice. Mircea Abrduean: „Investiția menține independența energetica a Romaniei și stabilitatea resurselor in regiune”.

12:25, 10.04.2024 - Investiție de 56,2 milioane de euro, bani europeni, in infrastructura energetica a Romaniei. Secretarul general SGG, Mircea Abrudean, apreciaza ca prin noul contract semnat, țara noastra va putea combate mai bine efectele schimbarilor climatice.

Prețul acțiunilor Tesla a scazut puternic dupa publicarea ultimelor date privind livrarile de mașini electrice

16:10, 03.04.2024 - Prețul acțiunilor Tesla a scazut cu pana la 7% in timpul sesiunii de tranzacționare de marți a bursei de la New York, rezultatul publicarii unor date privind livrarile de mașini electrice mai slabe decat estimarile analiștilor, relateaza Markets Insider.

Actiunile Tesla cresc dupa scumpirea vehiculelor electrice Model Y in Europa si SUA

21:16, 18.03.2024 - Actiunile Tesla au crescut luni cu aproape 7% la Bursa de la New York, dupa ce producatorul auto a anuntat majorarea preturilor la vehiculele electrice Model Y din unele tari europene si din SUA, transmite Reuters, potrivit Agerpres. Din 22 martie, preturile vehiculelor electrice Model Y vor creste…

S-au blocat. Camioanele electrice nu pot circula pe șoselele din UE

16:45, 27.02.2024 - Comisia Europeana vrea sa introduca o Directiva prin care sa permita camioanelor electrice sa depașeasca dimensiunile și greutatea admise, dat fiind ca cele 4 tone ale bateriei le fac nerentabile. Masura va crea un blocaj total, avand in vedere faptul ca va trebui reconstruita și reconfigurata intreaga…

Camioanele electrice scap[ de taxa de acces in București: UNTTR da detalii de ultima ora

00:40, 14.02.2024 - Camioanele cu propulsie electrica sau hibrida vor fi scutite de plata taxei de acces in București, conform unei hotarari a Consiliului General al Municipiului București luate dupa ce Uniunea Naționala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR) a cerut acest lucru. „Salutam decizia Consiliului…

CTP acuza problemele de corupție și injustiție ale sistemului guvernamental, politic și juridic: „Merita sa mai existe Romania?”

13:40, 04.02.2024 - Gazetarul Cristian Tudor Popescu a analizat situația din Romania și considera ca țara este condusa de o clasa politica și guvernamentala incompetenta și corupta, coroborata cu un sistem de justiție nedrept, afirmand ca „legea ucide”, iar cetațenii trebuie sa se mobilizeze pentru a schimba aceasta stare…


Ce parere ai despre aceasta stire?