Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vlădoiu: Guma face pușcărie și pe declarațiile surorii

Publicat:

„Guma face pușcarie și pe declarațiile surorii sale. Ea nu trebuia sa recunoasca. Sora lui, cand a fost la audieri, trebuia sa spuna ca nu vrea sa dea nicio declarație, intrucat ii e frate”. Declarația a fost facuta de avocatul deputatului democrat , , pentru Ziarul de Garda, transmite UNIMEDIA.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

„Abuzul trebuie numit abuz, nu reforma!” Sanduța, despre epopeea cu Paniș la Pre-vetting: Ce inseamna “evident ca daca eu sunt președinte și asa am decis, inseamna ca asa trebuia”?!

21:31, 06.06.2024 - „Abuzul trebuie numit abuz, nu reforma!”, afirma magistrata Victoria Sanduța despre epopeea cu Alexei Paniș la Comisia Pre-Vetting. Declarațiile vin, dupa ce judecatorul a postat un mesaj pe rețele in care anunța ca, cu doar 24 de ore inainte de proba de interviu, Comisia de evaluare i-a expediat materiale…

Val de reacții dupa declarația Emmei Raducanu despre parinții ei: „Suna ca naiba!”

20:46, 23.05.2024 - Declarațiile pe care Emma Raducanu (21 de ani, 212 WTA) le-a dat despre parinții ei au strans un val de reacții in mediul online. Recent, jucatoarea de tenis care reprezinta Maria Britanie a vorbit despre inceputurile carierei și despre parinții ei, tatal roman și mama chinezoaica. Și a declarat ca…

Kremlinul susține ca „soarta lui Zelenski e deja pecetluita”: „Pentru noi e important sa ne indeplinim sarcinile care au fost stabilite!”

15:15, 29.04.2024 - Dmitri Peskov, purtatorul de cuvant al liderului rus Vladimir Putin, a afirmat ca soarta președintelui ucrainean Volodimir Zelenski este „pecetluita”, iar armata ucraineana a intrat in panica. Declarațiile au fost facute de reprezentantul Kremlinului intr-un interviu la emisiunea „Moscova, Kremlinul…

Mario Iorgulescu spera sa fie liber. Cum ar putea scapa de condamnarea de 13 ani și 8 luni de inchisoare. Declarațiile avocatului: „E complet confuz...”

23:26, 28.03.2024 - Mario Iorgulescu cere anularea condamnarii. Trebuia sa execute 13 ani și 8 luni de inchisoare, dar avocatul lui spera sa obțina o decizie in favoarea lui, pe motiv ca Mario Iorgulescu este bolnav.

Chișinaul avertizeaza Tiraspolul sa aiba grija la declarațiile facute in spațiul public: „Respectati Constitutia Republicii Moldova”

17:55, 27.03.2024 - Biroul pentru politici de reintegrare din cadrul Guvernului Republicii Moldova, condus de vicepremierul Oleg Serebrian, a emis miercuri un comunicat in care indeamna Tiraspolul sa manifeste prudenta in declaratiile lansate in spatiul public si ii cere sa respecte Constitutia tarii, inclusiv a Declaratia…

Efros, despre elicopterul de la Tiraspol lovit de o drona: Este un montaj. Nu a fost niciun fel de explozie

17:06, 20.03.2024 - Ministrul de Interne, Adrian Efros, afirma ca imaginile in care o drona lovește un elicopter la Tiraspol, publicate pe 17 martie de autoritațile din stanga Nistrului „sunt un montaj”. Declarațiile au fost facuta de ministru, intr-un interviu pentru Ziarul de Garda .


Ce parere ai despre aceasta stire?