Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vladimirescu s-a calificat in finala Olimpiadei sportului rege

Publicat:

Patru caștigatoare de „zone” ale județului nostru s-au intalnit in sala de sport din Șiria, luptand pentru un loc in finala programata in compania echipei ce caștiga grupa semifinala de la Ineu. Caștig de cauza au avut elevii școlii din Vladimirescu, care au caștigat cu scorul de 1-0 in fața Șc. Gim. Andrei Șaguna (locul II) și Șc. Gim. Fantanele (locul III), remizand cu Șc. Gim. „Ioan Slavici”, scor 1-1. In celelalte meciuri s-au consemnat rezultatele: A. Șaguna vs Șiria 2-1, Șiria vs Fantanele 2-3 și A. Șaguna vs Fantanele 1-0.

„ONSȘ din acest an, faza județeana la fotbal baieți gimnaziu…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atenție șoferi! Șase transporturi cu gabarit depașit vor tranzita A3, Turda!

21:35, 08.05.2024 - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Romane anunța mai multe transporturi agabaritice care vor trece și prin Cluj, respectiv prin Turda: Miercuri, 08 mai 2024, se vor deplasa 13 transporturi agabaritice, pe urmatoarele trasee: Cincu, județul Brașov – A 1 – A10 – A3 – Turda, județul…

Polițist taiat cu un briceag, in Arad

21:30, 09.04.2024 - S-a intamplat chiar intr-o autospeciala de poliție, in urma cu cateva zile. Este al doilea polițist atacat, dupa cel de la Ineu, care a fost batut in timpul serviciului de un tanar de 25 de ani.

Polițist batut in fața unui bar, bagat in spital. Agresorul, un tanar de 25 de ani, a fost arestat

14:35, 09.04.2024 - Un tanar de 25 de ani din județul Arad a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru ca a batut un polițist care se afla in timpul serviciului. Agresiunea s-a petrecut in fata unui bar din localitatea Ineu (Arad).

Tanar arestat dupa ce a agresat un polițist aflat in timpul serviciului

23:40, 08.04.2024 - Un tanar de 25 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce in noaptea de sambata spre duminica a agresat un polițist aflat in timpul serviciului in zona unui local din orașul Ineu, județul Arad.

„Geoana face lucruri care NU se fac!”: Remus Pricopie critica recentele comentarii facute de secretarul general adjunct al NATO

20:30, 08.04.2024 - Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, critica dur recentele comentarii facute de Mircea Geoana legate de o eventuala candidatura a sa la alegerile prezidențiale din 2024, intr-o postare pe Facebook.

[VIDEO] Accident la Galșa: șoferul ar fi adormit la volan

22:41, 28.03.2024 - Un accident rutier a avut loc la Galșa. Un șofer a intrat direct cu mașina intr-un stalp și a rupt efectiv stalpul. Un barbat de 71 de ani s-a deplasat cu autoturismul din direcția Șiria spre Ineu. La Galșa, se pare ca ar fi adormit la volan și a intrat cu mașina direct intr-un stalp […] The post [VIDEO]…

Austriac drogat, prins drogat si cu numere false la volanul unui McLaren de 260.000 euro, in Arad. Cine este omul de afaceri (VIDEO)

09:46, 04.03.2024 - Un barbat de 44 de ani, cetatean austriac, a fost depistat de politistii din Arad in timp ce conducea un bolid de lux, cand era sub influenta cocainei. Șoferul nu a vrut sa prezinte documentele mașinii, susținand ca nu le are la el. Agentii au verificat numerele de inmatriculare in baza de date și au…

Ultimele repetitii pentru Liga 3

13:15, 03.03.2024 - ARAD. Daca ACB Ineu a ales sa trimita „artileria grea” un esalon mai jos, pentru duelul din runda inaugurala a returului in Liga 4 cu Soimii Simand (scor 1-2), celelalte gruipari fotbalistice de Liga 3 din judetul nostru au avut parte de ultima repetitie inainte de startul sezonului de primavara.


Ce parere ai despre aceasta stire?