Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vladimir Putin, nominalizat la premiul Nobel pentru Pace

Publicat:

Președintele Rusiei, , unul dintre cei mai puternici oameni ai planetei, a fost propus recent spre a fi nominalizat la pentru Pace de catre rus pentru Învatamânt, Serghei Komkov.

ar putea deveni unul dintre șefii de stat care au obținut premiul Nobel pentru Pace, una dintre cele mai importante distincții oferite unei persoane pe plan mondial.

Directorul Fondului rus pentru Învatamânt, Serghei Komkov a transmis norvegian o scrisoare prin care îl propune pe

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Josep Borrell avertizeaza ca Rusia e o amenințare existențiala pentru Europa: „Daca va avea succes, Putin nu se va opri in Ucraina”

16:30, 04.05.2024 - Inaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe, Josep Borrell, a apreciat vineri ca Rusia reprezinta o „amenintare existentiala” pentru Europa, deoarece, daca va avea succes, presedintele rus, Vladimir Putin, nu se va opri in Ucraina, informeaza EFE, citata de Agerpres.

Josep Borrell considera ca Rusia este o amenintare existentiala pentru Europa

15:10, 04.05.2024 - Inaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe, Josep Borrell, a apreciat vineri ca Rusia reprezinta o amenintare existentiala pentru Europa deoarece, daca va avea succes, presedintele rus Vladimir Putin nu se va opri in Ucraina, informeaza EFE.

Vladimir Putin a vorbit la telefon cu Ebrahim Raisi. Ce i-a cerut președintele rus celui iranian

16:36, 16.04.2024 - Președintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a spus președintelui Iranului, Ebrahim Raisi, ca spera ca toate parțile din Orientul Mijlociu vor da dovada de reținere și nu vor permite noi confruntari, potrivit presei de stat ruse, citata de Sky News.

Miliardari ruși apropiați de Putin, scoși de pe lista celor sancționați dupa invadarea Ucrainei

20:15, 10.04.2024 - Doi oameni de afaceri rusi au fost scoși de pe lista persoanelor sanctionate de Uniunea Europeana din cauza invaziei Rusiei in Ucraina. Doi miliardari ruși au fost scoși de pe lista persoanelor sancționate de UE, in urma unei decizii luate de Tribunalul General al Uniunii Europene. Magistrații au anulat…

Cum arata palatul de 1 miliard de euro a lui Vladimir Putin. Are patinoar și cazinou / FOTO

11:30, 18.03.2024 - Vladimir Putin are o avere impresionanta și locuiește intr-un palat de 1 miliard de euro. Președintele Rusiei are la dispoziție o mulțime de camere luxoase, iar vila lui imensa este dotata chiar și cu un patinoar și cazinou. Iata cum arata!

Cine a caștigat alegerile prezidențiale din Rusia

22:30, 17.03.2024 - Alegeri prezidentiale in Rusia 2024. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a obținut un nou mandat la Kremlin, cu 87,8% din voturi, potrivit unui exit-poll citat de TASS. astigat alegerile prezidentiale din Rusia cu 87,8 la suta, conform exit-pollurilor, citate de Reuters. Marja de victorie a lui Putin…

Razboiul jignirilor continua. Un oficial european il recomanda lui Medvedev sa caute „consiliere si ingrijire psihologica”

11:30, 23.02.2024 - Peter Stano, purtatorul de cuvant al sefului diplomatiei Uniunii Europene (UE), Josep Borrell, l-a descris joi pe vicepresedintele Consiliului Securitatii Rusiei, Dmitri Medvedev, drept „eternul numar doi” si i-a recomandat sa mearga la medic, dupa ultimele declaratii ale acestuia privind expansionismul…

Reacția Kremlinului, dupa mesajul Iuliei Navalnaia: „Putin nu a vazut filmarea. Acuzațiile sunt nefondate și respingatoare”

13:05, 20.02.2024 - Președintele Rusiei, Vladimir Putin, nu a urmarit declarația video a Iuliei Navalnaia, dar afirmația ca raposatul ei soț, Aleksei Navalnii, a fost otravit cu un agent neurotoxic Noviciok este nefondata, a declarat purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, potrivit Sky News.


Ce parere ai despre aceasta stire?