Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vladimir Găitan, despre Dumitru Rucăreanu: A murit ultimul boem frumos al breslei noastre

Publicat:

a declarat vineri pentru AGERPRES ca actorul a fost un om "discret" de care il leaga amintiri foarte frumoase, numindu-l pe acesta "ultimul boem frumos" al breslei.



"A fost discret si ma leaga amintiri frumoase de el. A fost un om cu mult umor si cu o viata foarte speciala. Pot spun cu mana pe inima ca a murit ultimul boem frumos al breslei noastre. A fost un boem toata viata, elegant si foarte special, foarte special", a declarat Gaitan.

El a spus ca actorul parea in ultimul timp "impacat"…

Citeste articolul mai departe pe AgerPres.ro…  

Sursa articol: AgerPres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Arcadie Spoiala va fi condus pe ultimul drum la Soroca: „Veniți sa-i spuneți sufletului lui ce frumos a pașit in aceasta lume”

08:05, 14.06.2024 - Arcadie Spoiala va fi condus pe ultimul drum sambata, 15 iunie, la Soroca, acolo unde s-a nascut și a copilarit. „Cine poate și dorește, veniți sa-i spuneți sufletului lui ce frumos a pașit in aceasta lume”, a scris fratele sau Dumitru Spoiala.

Eroul discret al Wurzburgului și o puternica lecție de viața » Gazeta a plecat pe urmele URIAȘULUI sportiv local: „Toate visurile sunt nebunești pana cand...”

09:40, 13.06.2024 - Dirk Nowitzki, care pe 19 iunie va implini 46 de ani, este unul dintre baschetbaliștii europeni care și-au pus amprenta pe NBA in ultimele decenii # Dirk poarta statutul neoficial de erou local in Wurzburg, orașul in care s-a nascut și și-a inceput cariera # In total, neamțul a jucat timp de 21 de ani…

Jean Constantin: ultimul act al ”Maestrului Comediei” – o viața plina de zambete și amintiri neșterse

23:05, 26.05.2024 - Pe 26 mai 2010 se stingea ”maestrul comediei” Jean Constantin, pe numele sau real Constantin Cornel Jean, descris ca fiind ”un actor roman de film, estrada, radio, televiziune, scena, voce și vodevil, care a excelat in roluri comice”.

Bebeluș de doar 7 luni iși pierde viața subit. Al doilea caz tragic in doar cateva luni

13:15, 07.05.2024 - Un caz șocant a zguduit o localitate intreaga. Un bebeluș de doar 7 luni a murit subit, dupa o criza respiratorie severa. Tragedia vine la doar cateva luni dupa un alt caz similar, cand o fetița de 9 ani a murit.

Se știe arbitrul de la FCSB - Universitatea Craiova » Roș-albaștrii, amintiri neplacute de la ultimul derby fluierat de „central”

21:00, 04.04.2024 - Ovidiu Hațegan (43 de ani) va conduce la centru derby-ul dintre FCSB și Universitatea Craiova, in etapa 3 a play-off-ului Superligii. FCSB - Universitatea Craiova este programat duminica, 7 aprilie, de la 20:30. Meciul va putea fi urmarit in format liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange…

Lumea filmului, in doliu. Un cunoscut actor a murit la 60 de ani, nimeni nu se astepta. Il stii pe Adrian Schiller din multe seriale

15:30, 04.04.2024 - O noua zi, o noua veste tragica, iar lumea filmului este in doliu, dupa ce s-a aflat ca Adrian Schiller a incetat din viața, la varsta de 60 de ani, cunoscut pentru cel puțin doua seriale de succes la nivel mondial. Lumea filmului este in doliu! Adrian Schiller a incetat din viața Lumea filmului internațional…

Drama lui Horia Moculescu. Fiul secret a murit la 31 de ani. Ce amintiri are marele compozitor alaturi de Ionuț

19:40, 18.03.2024 - Mulți il știu ca un om plin de viața, dar viața l-a pus la incercare. Horia Moculescu a fost casatorit de patru ori, iar in urma cu 16 ani, și-a pierdut fiul. Ionuț a murit in Germania, la 31 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?