Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vladimir Dachi și Cristian Rizea, momente emoționante alături de alegători, de Ziua Națională a Iei Moldovenești

Publicat:

,,Emoția ma incearca de fiecare data cand revin in satul meu natal și ma bucur ca majoritatea consatenilor mei au ales sa fie alaturi de NOI și de schimbarile profunde pe care NOI vrem sa le facem in politica , dupa 11 iulie! Așa sa ne ajute Dumnezeu!", ne-a declarat , președintele NOI. Spectacol organizat cu ocazia Zilei Naționale a Iei de pentru consatenii sai din .

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Momente emoționante la desparțirea dintre Jurgen Klopp și Liverpool

23:21, 19.05.2024 - Jurgen Klopp și-a luat la revedere de fanii lui Liverpool cu o victorie in fața celor de la Wolverhampton, scor 2-0. Pe langa discursul emoționant, managerul german i-a scandat numele viitorului antrenor.

Jurnalista Realitatea PLUS Ana Maria Pacuraru, la Ziua Naționala a Israelului: „A fost o seara de celebrare, solidaritate și prietenie”

20:05, 16.05.2024 - Jurnalista Realitatea PLUS Ana Maria Pacuraru a participat la marcarea Zilei Naționale a Israelului Continue reading Jurnalista Realitatea PLUS Ana Maria Pacuraru, la Ziua Naționala a Israelului: „A fost o seara de celebrare, solidaritate și prietenie” at Tabu.

Parada „Domnițe cu altițe” de Ziua Naționala a Costumului Tradițional din Romania

19:05, 13.05.2024 - Duminica 12 mai 2024 ora 12.00 a avut loc Parada #DomnițeCuAltite de Ziua Nationala a Portului Traditional din Romania Ediția a VIII -a - mai 2024. Parada a prezentat cele mai frumoase costume populare cu ocazia Zilei Naționale a Portului Tradițional din

La Ploiești, spectacol de canto și dans popular dedicat Zilei Naționale a Portului Tradițional

01:55, 10.05.2024 - Astazi, 10 mai 2024, la ora 13.00, Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova este gazda unui spectacol de canto și dans popular cu titlul ”Mandru și frumos este portul popular al Prahovei”, dedicat Zilei Naționale a Portului Tradițional din Romania. Potrivit organizatorilor, la eveniment participa…

Frații Stoica, declarații exclusive despre cele mai grele momente din cariera! "Dumnezeu m-a impins din spate" / VIDEO

22:50, 18.04.2024 - Frații Stoica fac declarații exclusive despre cele mai grele momente prin care au trecut in sport. Cum a inceput cariera celor doi, dar și cum a fost drumul spre succes. Andrei și Bogdan Stoica vorbesc despre provocarile prin care au trecut.

Star Matinal. Alex Penescu, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Colectiv, marturisiri emoționante: „Am avut multe momente...” / VIDEO

10:10, 11.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Alex Penescu, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Colectiv, a facut marturisiri emoționante. Iata ce a declarat el pentru emisiune!

Imagini emoționante postate de Arina Sabalenka care surprind momente fericite din relația ei cu Konstantin Kolțov VIDEO

14:25, 20.03.2024 - In urma cu trei luni, jucatoarea de tenis belarusa Arina Sabalenka a facut public un videoclip emoționant in care sunt prezentate momente din relația ei cu fostul jucator de hochei pe gheața Konstantin Kolțov, care a murit luni, 18 martie, relateaza Daily Mail.

FOTO&VIDEO: Momente emoționante pentru mamicile internate la Maternitatea Botoșani, dar și pentru cadrele medicale. „De ziua ta, mamico…”

14:45, 08.03.2024 - FOTO&VIDEO: Momente emoționante pentru mamicile internate la Maternitatea Botoșani, dar și pentru cadrele medicale. „De ziua ta, mamico…” Inima de mama și condiția de  femeie indiferent de poziția sociala unde a fost așezata de Dumnezeu au fost omagiate astazi, de Ziua Internaționala a Femeii, la Maternitatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?