Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Armata Rusiei înaintează puțin câte puțin: Moscova susţine că a recucerit una din localităţile eliberate de Kiev

Publicat:
Armata Rusiei înaintează puțin câte puțin: Moscova susţine că a recucerit una din localităţile eliberate de Kiev

Rusia a revendicat miercuri preluarea sub control a asezarii Klisceevka, una din putinele localitati pe care armata ucraineana le recucerise in cursul ofensivei sale din vara anului 2023, care intr-un final a esuat, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moscova susține ca NATO se pregateste sa atace nuclear teritoriul rusesc

16:20, 28.05.2024 - In contextul in care tensiunile dintre Rusia si statele occidentale sustinatoare ale Ucrainei sunt tot mai accentuate, un șef al serviciilor de informații FSB a acuzat țarile NATO ca se pregatesc sa atace nuclear teritoriul rusesc.

Trump.  Putin ”va face acest lucru pentru mine”

23:21, 23.05.2024 - Donald Trump a declarat intr-o postare pe rețelele sociale ca se va folosi de relația sa cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, pentru a obține eliberarea lui Evan Gershkovich, reporter Wall Street Journal, din inchisoarea ruseasca in care se afla, relateaza  Reuters . In postarea de pe platforma Truth…

Rusia susține ca a cucerit cinci sate in regiunea ucraineana Harkov si unul in Donetk

18:45, 11.05.2024 - Ministerul rus al Apararii a anuntat sambata ca fortele sale au cucerit cinci sate de frontiera in regiunea ucraineana Harkov, unde Moscova a lansat vineri o ofensiva, exploatand avantajul sau tot mai mare pe campul de lupta din estul Ucrainei, relateaza Reuters.

Rusia susține ca e in confruntare deschisa cu Occidentul și ca iși va crește numarul de rachete

17:51, 06.05.2024 - Rusia va trebui sa-si mareasca arsenalul de rachete pentru a descuraja Occidentul, in contextul in care Moscova este acum in confruntare deschisa cu SUA si aliatii lor, a declarat luni un diplomat rus, relateaza Reuters, potrivit Agerpres. 

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține ca armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu raza lunga de acțiune

10:31, 04.05.2024 - Sistemele de aparare antiaeriana ruse au distrus patru rachete ATACMS cu raza lunga de actiune, furnizate de SUA Kievului si care au fost lansate de fortele ucrainene asupra peninsulei Crimeea, a anuntat in aceasta dimineata Ministerul Apararii de la Moscova.Amploarea si impactul atacului asupra peninsulei…

Moscova susține ca are probe privind implicarea Ucrainei in atentat. SUA raspund ca rușii sunt niste ”negutatori de balegar”

11:30, 31.03.2024 - Rusia a anuntat joi ca detine ”proba” care arata ca autorii atentatului soldat cu 143 de morti in apropiere de Moscova intretineau legaturi cu ”nationalisti ucraineni”, acuzatii catalogate de catre Statele Unite drept ”propaganda absurda”, relateaza AFP.

Rușii continua sa dea vina pe ucraineni pentru atacul ISIS din Moscova. Comisia de Investigații susține ca are „dovezi”

17:16, 28.03.2024 - Rusia susține ca are „dovezi” ca barbații inarmați care au ucis peste 140 de persoane intr-un atac asupra unei sali de concerte din Moscova saptamana trecuta au legaturi cu „naționaliștii ucraineni”, scrie SkyNews care citeaza presa de stat din Rusia.

Rusia susține ca le ofera avocați din oficiu celor patru autori ai atacului terorist

09:51, 26.03.2024 - Autoritațile Rusiei susțin ca le ofera avocați din oficiu, platiți de stat, celor patru arestați care sunt acuzați ca au comis atacul terorist din data de 22 martie 2024. Potrivit presei de stat de la Moscova, niciunul dintre cei patru teroriști nu a cerut sa-și aduca un avocat propriu. Mass-media din…


Ce parere ai despre aceasta stire?