Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Visul familiei cu cinci copii care trăieşte într-un fost grajd s-ar putea împlini de Paşte. Cine le construieşte o casă

Publicat:

, care traieste de sapte ani intr-un fost grajd alaturi de cei cinci copii, cu varste cuprinse intre  4 si 13 ani, va primi un ajutor nesperat. De la aparitia situatiei lor in presa, „“ a decis sa le schimbe soarta si sa le construiasca o casa.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Weekend creativ pentru copii, la Iulius Mall Cluj. Inscrie-ți micuțul la atelierele gratuite de incondeiat oua de Paște!

10:20, 23.04.2024 - In acest final de saptamana cei mici sunt așteptați la Iulius Mall Cluj, unde vor da culoare imaginației și vor descoperi prin joaca arta de a incondeia oua, in cadrul atelierelor de pictat.

Protevista Mihaela Bilic iși construiește o maghernița in padure: ”N-am gaze, n-am curent, n-am apa”

15:20, 18.04.2024 - Protevista Mihaela Bilic nu da doar da sfaturi pentru o alimentație sanatoasa, și recomanda hrana cat mai naturala. Prin propriul exemplu ”Doctorul de bine” imbrațișeaza natura și vrea sa petreaca mult timp de calitate… intr-o cabana mica. O maghernița din lemn, pe care o construiește in curtea bunicilor…

El este Petronel, romanul mort in explozia de la hidrocentrala din Italia. Doi copii au ramas fara tata: "Multa putere familiei indurerate"

14:36, 10.04.2024 - Petronel Tanase locuia in Settimo Torinese de mai mulți ani alaturi de soția și cei doi copii ai lor. Barbatul, in varsta de 45 de ani, si-a pierdut viata in urma exploziei de la hidrocentrala din Italia.

Meniul de Paste al familiei regale, dezvaluit de un fost bucatar | Sunt servite doar preparate tradiționale

17:30, 31.03.2024 - Regele Charles și Regina Consoarta Camila au participat la slujba de Paște de la Windsor. Este cel mai greu an peste Casa Regala a Marii Britanii dupa ce regele si printesa Kate au anunțat ca sufera de cancer.

Mielul de Paște. Care va fi prețul 

18:25, 23.03.2024 - Ministrul Agriculturii Florin Barbu a anunțat ca, de sarbatorile pascale, fermierii vor vinde carnea de miel la un „pret decent”, care sa le acopere cheltuielile si sa le aduca ”un mic profit”. Romania exporta intre cinci si sase milioane de oi pe an, in special in tarile arabe. Citește și: Copii cu…

Trei copii au fost raniți, dupa ce unul dintre ei a furat mașina familiei și a intrat intr-un copac

08:25, 22.03.2024 - Trei copii, cu varste cuprinse intre 14 și 16 ani, au fost raniți, dupa ce unul dintre ei, in noaptea de joi spre vineri, a furat mașina familiei, pe care a condus-o pe DN 11A, in județul Vrancea, și a intrat intr-un copac.

Gabriela Firea: "73 de copii nascuți și alți peste 1.700 care urmeaza sa vina pe lume!"

10:05, 15.02.2024 - Gabriela Firea, senator PSD si fost ministru al Familiei, a anuntat ca "73 de copii s-au nascut si alti peste 1700 urmeaza sa vina pe lume", ca urmare a proiectului pentru cresterea natalitatii.

Star Magazin. Catrinel Sandu traiește visul american, dar nu a renunțat la pasiunea ei! Ce face vedeta in Florida: „Sunt director la...” / VIDEO

15:25, 07.02.2024 - Catrinel Sandu traiește visul american, dar nu a renunțat la pasiunea ei! Ce face vedeta in Florida. In exclusivitate pentru Star Magazin de la Antena Stars, vedeta a vorbit despre viața ei de acolo. Iata ce face in Florida!


Ce parere ai despre aceasta stire?