Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Virgil Mănescu, eşti pe fază? Ce mesaj incendiar a postat Daniela Crudu: "Mă iau toate căldurile, când... "

Publicat:

este una dintre cele mai râvnite vedete de la noi. Dupa ce a dat curs speculatiilor în legatura cu o posibila relatie cu , bruneta a postat un mesaj care le-a dat de gândit fanilor.

s-a sarutat cu în emisiunea "Poftiti pe la noi", iar acum a postat un mesaj incendiar pe o retea de socializare. Bruneta nu a specificat cui îi este adresat, dar este posibil sa faca referire la Virgil.

a fost nedespartita de la emisiunea "Poftiti

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Larisa Udila iși amana nunta! De ce este nevoita sa ia aceasta decizie: ”Mi-aș fi dorit...” / VIDEO

09:10, 16.04.2024 - Larisa Udila a așteptat cu nerabdare ziua in care se va casatori, dar se pare ca trebuie sa mai aiba rabdare. Bruneta și-a amanat nunta, care trebuia sa aiba loc anul acesta. Deși nu și-a dorit sa ia aceasta decizie, Larisa Udila s-a resemnat și lasa lucrurile sa se intample de la sine. Iata ce s-a…

Doi ani de la semnarea cererii de aderare a Republicii Moldova la UE. Ce mesaj a transmis Maia Sandu moldovenilor

12:10, 03.03.2024 - Astazi, 3 martie 2024 se implinesc doi ani de la semnarea cererii de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeana. Cu aceasta ocazie președinta Maia Sandu a venit cu un mesaj catre moldoveni.

Handbal (f) / Cristina Laslo: „Un meci incendiar, pe care Romania l-a dominat cap-coada“

09:45, 29.02.2024 - Echipa naționala feminina de handbal a Romaniei a obținut miercuri cea de-a treia victorie in grupa de calificare pentru Campionatul European din 2024, scor 26-24 cu Croația. Noul capitan al Romaniei, Cristina Laslo, a vorbit la finalul meciului despre joc. Ea și-a felicitat colegele și le-a mulțumit…


Ce parere ai despre aceasta stire?