Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viorica Dăncilă a apărut cu o nouă coafură! Cum i s-a schimbat viața de când nu mai este șefa PSD. „Ne mai schimbăm, nu?”

Publicat:

a aparut cu o noua coafura la CEX-ul PSD, surprinzandu-și colegii. Fostul premier și-a explicat transformarea și a spus cum i s-a schimbat viața de cand nu mai este șefa partidului.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Sebastian Dobrnicu a vorbit despre boala de care sufera de aproximativ un an. Cum l-au schimbat problemele de sanatate: "Plangeam in pat de durere..." / VIDEO

09:11, 07.05.2024 - Banii nu sunt totul in viața, iar asta a invațat-o chiar pe pielea lui cel mai tanar milionar din Romania. Sebastian Dobrincu a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat in ultima perioada. Cum l-a facut boala sa vada viața cu alți ochi.

Cum i-a schimbat boala, viața Xoniei! Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect! Declarații exclusive! / VIDEO

23:00, 02.05.2024 - Cum s-a schimbat viața Xoniei, o data cu boala de care sufera. Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect pentru ea. Artista face marturisiri emoționante despre relația cu Divinitatea, dar și despre semnul pe care Dumnezeu i l-a dat.

Cum se simte Alex Delea dupa accidentarea de la Survivor All Stars. Caștigatorul Survivor 2022 a fost eliminat. „O noua lecție de viața”

17:51, 29.04.2024 - Alex Delea a caștigat Survivor Romania in 2022, iar anul acesta s-a intors la Survivor All Stars, unde a demonstrat inca odata cat de bun este pe teren. Din pacate, el a fost eliminat din competiție, iar acum se recupereaza acasa dupa o accidentare grava la picior.Competiția Survivor All Stars i-a adus…

Familia Mireasa. Povestea continua. Cum s-a schimbat viața Ralucai și a lui Ion Șaulescu. Au trecut trei ani de cand au participat la emisiunea matrimoniala / VIDEO

21:10, 24.03.2024 - Chiar daca, la inceput, nimeni nu credea in relația lor, Raluca și Ion Șaulescu sunt mai fericiți ca niciodata impreuna. Cei doi sunt impreuna de aproape trei ani, iar de o buna perioada, locuiesc in casa mamei fostului concurent.

Bogdan Mocanu, reacție dupa ce in spațiul public au aparut discuții intre fosta iubita, Andra Voloș, și mama lui. Ce mesaj ii transmite artistul celei care i-a dat viața

22:50, 23.02.2024 - Bogdan Mocanu vorbește despre discuțiile care au facut inconjurul internetului. Mama artistului și fosta partenera, Andra Voloș, au avut un schimb de replici in vazul tuturor. Cantarețul vorbește și despre asocierile facute de carcotași, cele legate de el și de copilul fostei iubite.

Primele imagini dupa atacul de la petrecerea cu vedete din Dambovița. Paramedicii au incercat sa salveze viața barbatului / FOTO

13:00, 11.02.2024 - Au aparut primele imagini dupa atacul de la petrecerea cu vedete din Dambovița. Paramedicii au incercat sa salveze viața barbatului in varsta de 41 de ani din Targoviște, insa a fost in zadar, deoarece acesta era deja decedat. Iata ce fotografii au aparut de acolo, dar și ce se știe despre atacatori!

Familia MIREASA. Povestea Continua. Ce s-a schimbat in casnicia Anei și a lui Daniel, finaliștii sezonului 8. Cum este viața lor dupa emisiune: „Suntem mult mai...” / VIDEO

20:05, 10.02.2024 - Ce s-a schimbat in casnicia Anei și a lui Daniel, finaliștii sezonului 8. Cum este viața celor doi soți dupa emisiune. Ce au marturisit, in exclusivitate pentru Familia MIREASA. Povestea Continua.


Ce parere ai despre aceasta stire?