Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vinurile din Segarcea și-au câștigat un renume la nivel mondial

Publicat:

Vinurile de pe au un succes rasunator in afara hotarelor tarii, chiar și peste Atlantic. La ultima degustare si evaluare facuta in de catre celebrul "avocat al vinurilor" , vinurile noastre , si au obtinut printre cele mai mari scoruri, distingandu-se de vinuri celebre in toata lumea.

, celebrul cunoscator al vinurilor, a creat un sistem de punctare a bauturii regesti, pe o scara de la 1 la 100, pe care il aplica tuturor vinurilor pe care le degusta.

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Speranța de viața la nivel mondial a scazut cu aproape 2 ani din cauza pandemiei de COVID

08:51, 27.05.2024 - Speranța de viața la nivel mondial a scazut cu aproape 2 ani din cauza pandemiei de COVID Continue reading Speranța de viața la nivel mondial a scazut cu aproape 2 ani din cauza pandemiei de COVID at Tabu.

Rusia renaște la nivel mondial prin forța sa militara: cheltuielile cu armata au devenit cele mai mari de la prabușirea URSS (raport)

13:35, 22.04.2024 - Cheltuielile militare globale au crescut la 2.440 miliarde de dolari in 2023, potrivit unui raport al Institutului Internațional de Cercetare pentru Pace din Stockholm (SIPRI). Creșterea cheltuielilor cu 6,8% a fost un nivel record din 2009, cand cheltuielile globale pentru aparare au crescut cu 6%.

Echipa de robotica a Colegiului „Alexandru Ioan Cuza ” din Focsani a castigat campionatul mondial de robotica din SUA

13:05, 22.04.2024 - Elevii romani au ajuns in finala impreuna cu alte doua echipe din Statele Unite si, respectiv, Africa de Sud. Tot in marea finala a ajuns si o alta echipa din Romania – cea a Colegiului „Mihai Viteazul" din Ploiesti, care si anul trecut a reprezentat tara noastra la competitia din Statele Unite. Anul…

Echipa AICitizens de la Colegiul Cuza a castigat campionatul mondial de robotica din SUA

10:26, 21.04.2024 - Echipa de robotica AICitizen a Colegiului "Alexandru Ioan Cuza" din Focsani a castigat campionatul mondial de robotica First Tech Challenge, care s-a desfasurat in perioada 17 - 20 aprilie, la Houston, in Statele Unite ale Americii, a anuntat coordonatorul echipei, profesorul Tiberiu Oprea, potrivit…

Tesla va concedia peste 10% din forta sa de munca la nivel mondial, adica peste 14.000 de angajati

19:25, 15.04.2024 - Tesla intenționeaza sa concedieze 10% dintre cei peste 140.000 de angajați pe care ii are la nivel mondial potrivit unui document intern consultat de Reuters. Producatorul de mașini electrice se confrunta cu o scadere a vanzarilor, scrie observatornews.ro .

Bolile neurologice au devenit principala cauza la nivel mondial a problemelor de sanatate

03:35, 19.03.2024 - Bolile care afecteaza sistemul nervos, cum ar fi dementa de tip Alzheimer, migrenele sau consecintele unui accident vascular cerebral, au ajuns in prezent principala cauza la nivel mondial a problemelor de sanatate, conform unui studiu publicat vineri

Speranta de viata a scazut cu un an si jumatate la nivel mondial in timpul pandemiei Covid-19 (studiu)

11:36, 12.03.2024 - Speranta medie de viata, care a crescut constant timp de decenii in intreaga lume, a scazut brusc in anii 2020 si 2021, in timpul apogeului pandemiei de COVID-19, conform unui studiu publicat marti in jurnalul stiintific Lancet.


Ce parere ai despre aceasta stire?