Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vine iarna! Încep ninsorile în zona Transilvaniei, iar temperaturile minime negative vor fi simțite în toată țara

Publicat:


de Meteorologie (ANM) a emis o informare de ploi, ninsori si vânt puternic pentru cea mai mare parte a tarii, care va intra în vigoare vineri la amiaza si va fi activa pâna sâmbata seara.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 20 noiembrie, ora 12:00 - 21 noiembrie, ora 17:00, aria precipitatiilor va cuprinde cea mai mare parte a tarii, începând cu regiunile nord-vestice, iar cantitatile de apa vor depasi pe arii restrânse 15 - 20 litri/mp.

Încep ninsorile în…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Temperaturile scad drastic in București, din aceasta noapte, și incep ploile

13:05, 16.04.2024 - Dupa 30 de grade temperatura maxima marți, vremea se racește destul de mult in urmatoarele zile, astfel ca joi maximele nu mai trec de 18 grade, potrivit prognozei transmise de Administrația Naționala de Meteorologie (ANM).

O masa de aer rece ajunge in Romania. Șefa ANM anunța cand se schimba vremea: temperaturile scad accentuat

17:25, 10.04.2024 - Dupa temperaturi de vara, vremea se schimba radical de saptamana viitoare. O masa de aer rece ajunge in Romania și va aduce ploi și o scadere accentuata a temperaturilor, relateaza Antena 3.Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) a spus la ce sa ne așteptam in continuare.…

Prognoza meteo miercuri, 20 martie. Revine iarna: cat de mult scad temperaturile

08:05, 20.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru miercuri, 20 martie. Potrivit ultimelor informații, se așteapta temperaturi sub normalul perioadei, cu variabilitate in ceea ce privește precipitațiile și tipul acestora.

Un nou episod de iarna extrema in Romania: ninsorile revin in forța 

13:10, 07.03.2024 - ”Ne regasim sub influența unui aer mai rece, care va persista pentru o scurta perioada de timp . Astazi și maine vom consemna o scadere a valorilor termice atat maxime, cat și minime.In ceea ce privește valorile maxime, deja vorbim de un normal al perioadei, adica așa ar trebui sa avem in mod normal…

Credeați ca am scapat de frig? Vin temperaturi cu minus in zona Turzii!

09:55, 04.03.2024 - Deși primavara se instaleaza pe zi ce trece, nu vom scapa de episoade de frig, chiar din a doua parte a acestei saptamani. Avem temperaturi peste normalul acestei perioade, insa in zilele urmatoare vremea se va schimba ușor, anunța Administrația Naționala de Meteorologie. Temperaturile minime vor deveni…

PROGNOZA MARAMUREȘ – Cum va fi vremea pana la finele lunii februarie

09:31, 13.02.2024 - Meteorologii anunța o racire a vremii din 13 februarie, insa temperaturile maxime estimate in aceasta saptamana se vor situa in continuare ușor peste normalul climatologic, respectiv o medie a acestora, ce va fi cuprinsa intre 5 și 8 grade. Administrația Naționala de Meteorologie subliniaza faptul ca…

Temperaturi atipice la sfarșit de iarna. Iata prognoza meteo pentru urmatoarele 4 saptamani. Zonele unde va ploua mult

10:40, 09.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru urmatoarele 4 saptamani. Temperaturile se vor situa peste cele normale, iar precipitații vor fi excedentare in cea mai mare parte a perioadei.

Se intorc ninsorile! Alerta imediata de vreme rea, in mai multe regiuni ale țarii. Iata unde lovește viscolul

10:35, 04.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis mai multe avertizari de tipul cod galben și cod portocaliu de vant, ninsori și viscol. Vremea rea va fi duminica și luni in mai multe regiuni ale Romaniei.


Ce parere ai despre aceasta stire?