Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viktor Orban se opune ca UE să sancționeze Rusia în cazul Aleksei Navalnîi: 'Nu văd de ce ar trebui să facem acest lucru'

Publicat:

, , a criticat, vineri, politica fata de Rusia, apreciind ca sanctiunile nu reprezinta o solutie in relatiile bilaterale, informeaza agentia de presa Reuters, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat daca UE ar trebui sa impuna Rusiei noi sanctiuni din cauza atacului care l-a vizat pe disidentul , a declarat: "Din punctul de vedere al Ungariei, nu vad de ce ar trebui sa facem acest lucru. Dar, daca va initia acest lucru, sunt pregatiti sa analizam acest lucru".

"Ceea ce facem prin sanctiunile impuse…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Suedia și Finlanda cer UE sa inaspreasca sancțiunile anti-Rusia, specific impotriva „responsabililor de moartea lui Navalnii”

14:15, 26.03.2024 - Finlanda și Suedia cer ca Uniunea Europeana sa-și inaspreasca sancțiunile impuse contra Rusiei ca urmare a uciderii in lagar a opozantului Aleksei Navalnii. Ministrul de externe al Suediei, Tobias Billstrom, a declarat, marți, ca „sancțiunile ar trebui extinse”.

UE: Liderii statelor membre vor progrese in proiectul de utilizare a activele inghetate rusesti in favoarea Ucrainei

07:40, 22.03.2024 - Liderii statelor membre ale Uniunii Europene, reuniti la summit-ul de la Bruxelles, au decis aseara sa avanseze cu un proiect ce vizeaza utilizarea profiturilor din activele inghetate ale Rusiei in Europa pentru a inarma Ucraina. Acest lucru ar trebui sa permita eliberarea unei sume de pana la 3 miliarde…

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 733 | Rusia planuiește o noua ofensiva pentru inceputul verii, anunta Zelenski: „Ne vom pregati pentru asaltul lor”

07:30, 26.02.2024 - Fortele rusesti se pregatesc pentru o noua ofensiva in Ucraina la sfarsitul lunii mai sau la vara, dar Kievul are un plan de lupta clar al sau, a declarat duminica presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, relateaza Reuters, citata de News.ro. Acesta a precizat ca 31.000 de soldați ucraineni au murit…

Rusia a extins lista oficialilor carora li se interzice accesul in țara, dupa sanctiunile Uniunii Europene

17:05, 23.02.2024 - Ministerul de externe de la Moscova a anuntat vineri ca a extins semnificativ lista oficialilor din Uniunea Europeana carora li se interzice accesul in Rusia, ca reactie la cel mai recent pachet de sanctiuni decise la Bruxelles impotriva unor persoane fizice si juridice ruse, transmite Reuters.

Iran a aprovizionat Rusia cu sute de rachete balistice. Livrarile au inceput in ianuarie și vor continua

19:05, 21.02.2024 - Iranul a furnizat Rusiei un numar mare de rachete balistice puternice sol-sol, au declarat șase surse pentru Reuters, fiind o dovada clara a evoluției cooperarii militare dintre cele doua țari sancționate de SUA și Uniunea Europeana.

SUA pregatesc sancțiuni majore pentru Rusia, dupa moartea lui Alexei Navalnii

08:35, 21.02.2024 - SUA vor anunta vineri un pachet major de sanctiuni impotriva Rusiei din cauza mortii liderului opozitiei Aleksei Navalnii si a razboiului de doi ani din Ucraina, a declarat marti presedintele Joe Biden, relateaza Reuters, informeaza News.ro. Biden, care a vorbit cu jurnalistii in timp ce pleca intr-o…

Statele din Uniunea Europeana vor discuta noi sanctiuni impotriva Rusiei, dupa moartea lui Navalnii

12:35, 19.02.2024 - Statele membre ale Uniunii Europene sunt asteptate sa discute noi sanctiuni impotriva Moscovei pentru moartea de saptamana trecuta a lui Aleksei Navalnii, cel mai proeminent lider al opozitiei din Rusia.

UE vrea sa sancționeze companii din China, Turcia, India și Serbia pentru ca au ajutat Rusia sa se inarmeze

12:45, 13.02.2024 - Uniunea Europeana intenționeaza, in premiera, sa sancționeze companii din China continentala, dar și din alte țari, inclusiv Turcia, India și Serbia, pentru ca au ajutat Rusia sa ocoleasca sancțiunile și sa cumpere marfuri cu destinație multipla, in contextul in care Ucraina intra in cel de-al treilea…


Ce parere ai despre aceasta stire?