Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vijelii și averse în Cluj! ANM a emis un Cod Galben de instabilitate atmosferică

Publicat:
Vijelii și averse în Cluj! ANM a emis un Cod Galben de instabilitate atmosferică

de Meteorologie a emis, marți, mai multe avertizari și cod portocaliu de vreme rea in Romania.ANM a emis, in urma cu scurta vreme in urma, o informare meteorologica, valabila in intervalul 13 februarie, ora 10 – 14 februarie, ora 08. Clujul este vizat de avertizarea…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol si foto: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta - Iarna se intoarce furibund in Romania: Cod Galben de ninsoare in 14 județe din țara

16:35, 21.04.2024 - Specialiștii in meteorologie au emis avertismente de cod galben pentru ninsori in zonele montane ridicate din 14 județe, unde se prognozeaza ca va cadea un nou strat de zapada. De asemenea, Administrația Naționala de Meteorologie a avertizat ca ploile vor afecta intreaga țara.

Avertisment ANM! Furtuna Renata se indreapta spre Romania. Se anunța ploi, frig si vijelii puternice

13:50, 15.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Furtuna Renata se indreapta spre Romania. Meteorologii din țara noastra anunța ploi, frig si vijelii puternice.

Avertizare ANM! Au fost prelungite codurile portocalii și galbene de vijelii și vant puternic din Romania. Oamenii au primit mesaje RO-Alert

09:00, 02.04.2024 - Marți dimineața, 2 aprilie 2024, Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a prelungit codurile portocalii și galbene de vijelii și vant puternic emise ieri, 1 aprilie 2024. Oamenii au primit mesaje RO-Alert.

Praful saharian peste Cluj!

13:51, 01.04.2024 - Nu am scapat de valul de praf saharian. Acesta va afecta și Clujul in special in cursul zilei de marți, 2 aprilie. Meteorologii anunta ca particulele de praf de origine sahariana ajunse in Romania se vor mentine in aer, in primele doua zile ale lunii aprilie. Totodata, meteorologii spun ca incepand…

Avertisment ANM de ultima ora! Cod Galben de ceața in mai multe localitați din Romania

09:15, 31.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de ceața in mai multe localitați din țara. Iata lista zonelor afectate de avertismentul meteorologilor!

Avertizare ANM de ultima ora! Cod galben de vijelii și grindina in mai multe județe din Romania

17:55, 25.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de vijelii și grindina in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!

Specialiștii ANM anunța o vreme ciudata in Romania: vom avea parte și de ploi insemnate cantitativ

09:16, 19.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 18 martie - 15 aprilie. Temperaturile anunțate sunt blande, cu ploi multe in saptamana 25 martie - 1 aprilie, informeaza Mediafax. Saptamana 18 - 25 martieValorile termice vor fi apropiate de cele specifice pentru…

Anunț ANM! Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania

08:00, 18.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!


Ce parere ai despre aceasta stire?