Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viitorul datingului se bazează pe datele tale personale

Publicat:

Nu spunem ca datingul online nu funcționeaza, spunem doar ca momentan e destul de impersonal și ineficient. Aparent, nu suntem singurii care au impresia ca daca vrem sa avem un viitor in care oamenii sa iși poata gasi un partener potrivit prin astfel de metode, ar trebui sa lucram pentru a le face mai personale și specifice. Acum cateva luni, 11 oameni s-au intalnit intr-un regim de speed dating similar celor care exista deja, intr-o camera cu draperii și lumini slabe. Cu o singura deosebire: aveau la ei și niște fișe pline de date personale. Experimentul a fost desfașurat de o echipa de la Universitatea…

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Egiptenii antici incercau sa ințeleaga și sa trateze cancerul in urma cu peste 4.000 de ani, arata un nou studiu

07:05, 03.06.2024 - Egiptenii antici incercau sa inteleaga si sa trateze cancerul in urma cu mai bine de 4.000 de ani, sunt de parere oamenii de stiinta. Cercetatorii au descoperit dovezi ale unor taieturi realizate la nivelul craniului, in jurul unei leziuni de mari dimensiuni, cauzata, cred oamenii de stiinta, de un…

Tratament minune: distruge cancerul in 48 de ore. Oamenii de știința au gasit metoda de a-l produce in laborator

08:40, 01.06.2024 - Cercetatorii de la Universitatea Stanford din California au demonstrat pentru prima oara in toamna anului trecut ca EBC-46, extras din plante, poate fi sintetizat. Inițial, s-a crezut ca, avand in vedere structura sa complexa, compusul chimic nu poate fi sintetizat in laborator, scrie doctorulzilei.ro. Lumea…

Neașteptat: Oamenii de știința au gasit vinovatul pentru epidemiile de ciuma din trecut

03:25, 24.05.2024 - Cercetatorii de la Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase din SUA, conduși de David Bland, au descoperit ca paduchii umani pot fi purtatori efectivi ai bacteriei Yersinia pestis care provoaca ciuma. Aceste rezultate sint publicate la 21 mai in revista PLOS Biology. Y. pestis este cauza multor…

Vești proaste pentru șoferi. Cat de toxic e gazul din mașina favorizat de caldura

23:01, 07.05.2024 - Ce presupune studiulNumeroase piese din habitaclu (interiorul) multor vehicule conțin substanțe ignifuge, precum compuși organofosfați, utilizate pentru a intarzia raspandirea focului. Aceste produse sunt frecvent folosite in spumele pentru mobilier, aparate electronice sau imbracaminte.Studiul a aratat…

„Suntem mai mult asemanatori decat diferiti”. Rakus, un urangutan ranit, observat cand folosește o soluție din plante pentru a-și trata rana de sub ochi

09:10, 03.05.2024 - Un urangutan de Sumatra din Parcul Național Gunung Leuser, Indonezia, s-a tratat folosind o pasta facuta din plante pentru a-si vindeca o rana de pe obraz, au observat oamenii de stiinta, relateaza BBC, preluat de agenția News.ro. Este pentru prima data cand o creatura din salbaticie a fost inregistrata…

Australia se va confrunta curand cu mega-secete, fenomene care pot dura pana la 20 de ani, susține un studiu

15:01, 02.04.2024 - Secete severe și mai lungi ar putea aparea in Australia in curand, exacebate și de schimbarile climatice, au avertizat, intr-un studiu, cercetatorii de la Australian National University (ANU), informeaza Xinhua, citata de Agerpres.Oamenii de știința au folosit pentru realizarea noului studiu mai multe…

Japonezii au creat primul ȘOARCE cu 2 tați. Viitorul copiilor creați doar de tați pare tot mai aproape

23:51, 27.03.2024 - „In ceea ce privește tehnologia, va fi posibil [la oameni] chiar și in 10 ani.” a precizat coordonatul KATSUHIKO HAYASHI.Cercetatorii de la Universitatea Osaka din Japonia au anunțat ca au reușit sa creeze pui de șoarece din ADN-ul a doi tați și nu numai ca acești pui au supraviețuit pana la varsta…

Antidotul miraculos din Evul Mediu - Oamenii de știința polonezi au recreat un medicament stravechi

19:10, 19.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea de Medicina din Wroclaw, Polonia, au fost primii din lume care au recreat in mod sigur faimosul medicament al trecutului - teriac (theriac). Teriacul, format din 71 de substanțe diferite, a fost apreciat in Europa pana in secolul al XVIII-lea ca un antidot miraculos…


Ce parere ai despre aceasta stire?