Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viitorul - Astra 1-2. HAGI, învins după ce a condus. VEZI CLASAMENTUL

Publicat:

Astra s-a impus in fața celor de la Viitorul si s-a distantat la patru puncte in fruntea clasamentului. Florin Tanase a deschis scorul dupa jumatate de ora, dupa o faza superba. Astra a revenit in joc insa in partea secunda, cand Daniel Niculae a scapat pe contraatac și l-a invins cu un șut pe jos pe Ramniceanu. Astra a plecat cu toate punctele, De Amorim marcand golul decisiv in minutul 86.

Viitorul: Ramniceanu - Benzar, Boli (Hodorogea 46), Mitrea, Cr. Ganea - Achim, Filip, Aganovic - Chitu (Cernat 65),  Fl. Tanase, I. Hagi (Nicolita 72).

Astra: Lung - Queiros (Al. Ionita 56),…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Balint versus Balint, metaforic; FC Petrolul – UTA, in realitate, luni seara pe „Ilie Oana”, pe o vreme de… toamna-iarna! Care dintre „cei doi Balint” va caștiga astazi?

17:36, 22.04.2024 - In ediția 2006-2007, dupa ce fusese, in sezonul precedent, la CFR Cluj, tot in Divizia A, Balint Gyorgy Laszlo, a.k.a. Gyuszi, era unul dintre bravii fundași ai echipei UTA Arad și ai celui dintai eșalon, remarcandu-se prin tenacitate și ambiție, dar mai ales prin sobrietatea sa de pe gazon. Ani mai…

„U“ Craiova – Farul 1-2 | Alb-albastrii si-au pierdut „busola” si au cedat din nou puncte

22:35, 12.04.2024 - Universitatea Craiova a pierdut, scor 1-2, partida susținuta vineri seara, pe stadionul „Ion Oblemenco“ (8.742 de spectatori), in fața echipei Farul Constanța. Confruntarea a contat pentru etapa 4 din play-off-ul Superligii. Suporterii olteni au avut parte de o noua evolutie slaba a alb-albastrilor.…


Ce parere ai despre aceasta stire?