Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Un concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a despărţit de iubita lui! Totul s-a întâmplat din cauza mamei soacre

Publicat:

S-au vazut, s-au placut, însa s-a terminat totul la fel de repede cum a si început! Doi concurenti de la "Mireasa pentru fiul meu" sunt pe cale sa-si încheie definitiv povestea de dragoste, din cauza mamei soacre

Laurica si Nicolae au împlinit o luna de relatie, iar povestea lor de dragoste nu pare sa mai aiba vreo continuitate. Tensiunile s-au adunat în casa competitiei, iar mama lui Nicolae nu pare dornica sa o recunoasca drept nora pe iubita fiului ei. 

Acest lucru l-a bagat în depresie pe…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, discuție aprinsa cu fosta iubita a lui Cristian, Maria Lungu, la task-ul cabinei telefonice: „Taci din gura!” / VIDEO

23:25, 30.05.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 30 mai 2024, din casa Mireasa - Capriciile Iubirii a fost una plina de tensiune și asta pentru ca Antonia a avut o discuție aprinsa cu fosta iubita a lui Cristian, Maria Lungu, la task-ul cabinei telefonice. Iata de ce s-au certat cele doua!

Vasile Dincu, despre bataia din Parlament: „El este foarte conflictual si probabil ca din aceasta cauza s-a intamplat si acest lucru”

12:55, 22.05.2024 - Senatorul clujean a catalogat agresiunea de la Parlament, in care au fost implicati doi foști miniștri, Florin Roman si Dan Vilceanu, drept ”un eveniment regretabil” care ”nu face decat sa duca si mai mult in derizoriu o institutie importanta a democratiei”.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia și Cristian, tensiuni in cuplu din cauza scandalului cu Andrada. Ce i-a spus concurentul iubitei sale: „Am fost mai drastic”

00:10, 18.05.2024 - Antonia și Cristian s-au certat din cauza tensiunii competiției. Cei doi au avut mai multe discuții in contradictoriu, mai ales dupa ce Andrada a facut cateva acuzațiile grave la adresa concurentei.

Mireasa sezon 9, 14 mai 2024. Cum a comentat Antonia captura de ecran in care apare alaturi de foști concurenți: „Nu e live”

16:45, 14.05.2024 - Simona Gherghe i-a aratat Antoniei o captura de ecran in care apare ea cu foști concurenți. Iubita lui Cristian a spus ca ea nu a intrat live pe rețelel sociale in perioada in care a fost eliminata din sezonul 9 Mireasa. Antonia s-a intors in casa dupa 10 zile, la dorința lui Cristian.

Un barbat din Aiud a fost reținut de Poliție, dupa ce a avut discuții cu fosta iubita. Ce s-a intamplat

14:35, 26.03.2024 - Un barbat din Aiud a fost reținut de Poliție, dupa ce a avut discuții cu fosta iubita. Ce s-a intamplat Un barbat din Aiud a fost reținut de Poliție, dupa ce a avut discuții cu fosta iubita. Acesta avea interdicție sa se apropie de femeie, pe baza unui ordin de protecție. Potrivit IPJ Alba, luni, 25…

Bebelușul pietrificat care a stat 56 de ani in burta mamei. Cum a fost posibil cazul uluitor și ce s-a intamplat cu femeia

13:45, 25.03.2024 - O femeie a purtat in pantec un bebeluș „pietrificat” timp de 56 de ani in burta fara sa știe. Iata cum a fost posibil ca micuțul sa se „pietrifice”, iar mama sa nu afle nimic despre existența lui pentru o perioada atat de lunga.

Mireasa, sezon 9. Ce a spus psihologul Eduard Puiu despre gestul doamnei Daniela de a o bloca pe Laura, iubita lui Cristian

12:05, 19.03.2024 - Laura a fost foarte trista in ultimele zile, de cand doamna Daniela a blocat-o și, potrivit regulamentului, nu are voie sa interacționeze cu Cristian. Tanara a plans și le-a povestit fetelor despre interacțiunile sale cu mama iubitului.

Cum a inceput povestea de dragoste dintre Jador și noua lui iubita, Oana Ciocan: „Am testat-o”. I-a ascuns ca are casa și mașina pe numele lui

11:56, 19.03.2024 - Dupa o buna perioada in care nu s-a mai afișat cu o femeie, Jador a fost surprins in brațele Oanei Ciocan, noua lui iubita. Cantarețul recunoaște ca la inceput a supus-o unor „teste” sa vada daca legatura poate fi una de durata și stabila.


Ce parere ai despre aceasta stire?