Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Ultima ședință a Parlamentului din acest an s-a încheiat. Grosu: „Eu cred că noi putem, iar pentru asta trebuie să muncim”

Publicat:

Deputații s-au intrunit astazi in ultima ședința din acest an. Pe ordinea de zi au fost 35 de proiecte, printre care și cel cu privire la Modificari la Codul electoral. In lectura a doua au fost examinate proiectele cu privire la controalele oficiale in domeniul agroalimentar; consolidarea capacitaților Institutului Național al Justiției; acordarea facilitaților fiscale și vamale la importul și/sau livrarile de marfuri și/sau servicii destinate implementarii proiectului „Imbunatațirea calitații educației”.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) Parlamentul, in ședința. Deputat: „Luați va rog mainile de la butoane ca o sa fie consecințe”. Grosu: Umblați cu amenințari?!

16:45, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Amuzament pe proiectul cu privire la locuințe: „- Numai sa nu bateți cuie in perete cu trompeta!”

15:06, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

Gabriel Biriș: Vedem ca toate impozitele cresc, dar crește și deficitul. Poate ca nu putem plati cat pot ei risipi / Cate modificari a avut Codul fiscal in ultimii 7-8 ani

14:11, 25.04.2024 - Vedem ca toate impozitele cresc, dar crește și deficitul, susține avocatul Gabriel Biriș, fost secretar de Stat in Ministerul Finanțelor. „Poate ca nu putem plati cat pot ei risipi. Atunci poate ca ar trebui pusa un pic de frana pe cheltuieli”, susține el.

(video) Ședința Parlamentului s-a incheiat. Grosu: „Cu scuze de rigoare, revenim maine. Lumea a fost fierbinte astazi”

17:20, 11.04.2024 - Deputații s-au intrunit in ședința astazi. Pe ordinea de zi au figurat 11 subiecte, printre care și cel cu privire la audierea Raportului de activitate al Centrului Național Anticorupție pentru anul 2023. Totodata, parlamentarii au audiat și „Raportul anual de progres privind realizarea acțiunilor din…

(live/update) Deputații, in ședința. Grosu: De la un timp, la noi au aparut și specialiști in recensamant. Rog sa nu politizam acest exercițiu

11:21, 11.04.2024 - Deputații se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 11 subiecte, printre care și cel cu privire la audierea Raportului de activitate al Centrului Național Anticorupție pentru anul 2023. Totodata, parlamentarii vor audia și „Raportul anual de progres privind realizarea acțiunilor…

Guvernul, chemat la raport in Parlament. Deputații se intrunesc joi in ședința plenara

17:45, 13.03.2024 - Deputații se intrunesc joi, 14 martie, in ședința plenara a Parlamentului. Biroul Permanent a aprobat astazi ordinea de zi a ședințelor plenare ale Legislativului din perioada 21-28 martie. Aleșii poporului vor examina in lectura intii proiectul de lege privind pilotarea votului prin corespondența.…

(live/update) Parlamentul, in ședința. Grosu catre deputați: „Ce-i cu voi oameni buni?! La lucru”

10:45, 29.02.2024 - Deputații se intrunesc in ședința astazi, 29 februarie. Pe ordinea de zi sunt 23 de subiecte, printre care și audierea Raportului anual de activitate a Guvernului Republicii Moldova pentru anul 2023.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Grosu catre deputați: „Cei cu voi oameni buni?! La lucru”

10:41, 29.02.2024 - Deputații se intrunesc in ședința astazi, 29 februarie. Pe ordinea de zi sunt 23 de subiecte, printre care și audierea Raportului anual de activitate a Guvernului Republicii Moldova pentru anul 2023.


Ce parere ai despre aceasta stire?