Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Tauber, primele declarații la libertate, după 54 de zile petrecute în penitenciar: „Nu îmi vine să cred”

Publicat:

a fost copleșita de emoții atunci cand magistrații Curții de Apel Chișinau au anunțat ca aceasta este eliberata din arestul in peninteciarul 13 și plasata in arest la domiciliu. „Nu imi vine sa cred ca am ieșit. Am emoții foarte mari. Nu ii doresc nimanui sa știe cum am petrecut in penintenciar aceste 54 de zile”, a spus deputata.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Se prabușește activitatea, dupa demisiile judecatorilor: Ce se intimpla cu dosarele de la Curtea de Apel

11:55, 10.05.2024 - Colegiul penal fixeaza actualmente examinarea dosarelor pentru 2025 la Curtea de Apel Chișinau. Intre timp, instanța a ramas doar cu 18 judecatori, dupa ce Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) acceptat demisia a 20 de judecatori pe 7 mai. Serviciul de presa al Curții de Apel a informat ca, potrivit…

Alina Kabaeva, „olimpica lui Putin”, primele declaratii dupa despartirea de acesta: „Daca iți spune conducerea sa nu te duci, atunci nu te duci”

11:10, 09.05.2024 - Alina Kabaeva a vorbit foarte rar despre presupusul ei fost iubit, președintele rus Vladimir Putin, pana saptamana aceasta, cand a participat la ceremonia in cadrul careia acesta a fost numit oficial presedinte, in urma alegerilor recente din Rusia.

Iasmina Halas, primele declarații dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii! EXCLUSIV!

18:45, 30.04.2024 - Dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii, acum Iasmina Halas face lumina in acest caz. In exclusivitate pentru Spynews.ro, focoasa blonda ne spune adevarul. E sau nu intr-o relație cu tanarul? Aflam chiar acum!

Primele declarații ale mamei elevului din București, injunghiat de un baiat. Ce spune femeia: "La paza e pusa ..."

00:50, 05.04.2024 - Tot mai multe incidente au loc in liceele din țara. In cursul zilei de ieri, inca un elev a fost injunghiat, de aceasta data, intr-o școala din Galați. Baiatul in varsta de 18 ani a fost ranit langa unitatea de invațamant de un individ pe care nu il cunostea. Mama elevului din București, injunghiat…

Dan Ilie Morega, internat din nou la psihiatrie. Primele declarații dupa ce a agresat o jurnalista: 'Eu ma lupt cu mafia, mafia e mare și multa'

10:55, 23.03.2024 - Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, a avut primele declarații dupa ce a agresat o jurnalista. Dan Morega este in aceste momente internat la psihiatrie și i s-a prescris un tratament medicamentos. Acesta neaga toate acuzațiile care i se aduc și declara ca se lupta cu mafia. "Am mers la Bucuresti…

Star Matinal. Kamara și Gabriella Nastas, primele declarații dupa casatorie. Cei doi indragostiți au avut mari emoții: „Surprinzator... / VIDEO

12:10, 23.02.2024 - Kamara și Gabriella Nastas au facut primele declarații, dupa ce s-au casatorit. Cei doi indragostiți au avut mari emoții, chiar daca nu au devenit soț și soție pana la adanci batraneți. Ce au marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Jucatorul transferat de U Cluj din Championship a debutat cu FCSB și a oferit primele declarații: „Am avut puține emoții, U Cluj e un club mare”

08:10, 20.02.2024 - Marco Rus (21 de ani), transferat de U Cluj in aceasta iarna din Anglia, a debutat pentru „studenți” in partida terminata la egalitate cu FCSB, scor 0-0, in etapa #26 din Superliga și a oferit primele impresii dupa primele minute in campionatul Romaniei. Mijlocașul a fost titularizat in premiera de…

Ciprian Pian, liderul clanului Duduianu, a fost eliberat din inchisoare. Decizia este definitiva. Primele declarații: ”Nu ma doboara nimic pe pamant”

10:25, 17.02.2024 - Dupa jumatate de an de la scandalul in care a fost implicat, Ciprian Pian a fost eliberat din inchisoare. Decizia instanței este definitiva, iar liderul clanului Duduianu a fost lasat sa plece acasa din arestul preventiv. Ciprian Pian a facut primele declarații, imediat dupa ce a ieșit din arest.


Ce parere ai despre aceasta stire?