Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO SUA au testat cu succes un sistem de apărare antibalistic capabil să doboare o rachetă intercontinentală

Publicat:

a anuntat luni ca a testat cu succes un sistem de aparare antibalistic pentru a dobori o racheta balistica intercontinentala, demonstrand abilitatea de a combate astfel de atacuri din partea unor tari precum Coreea de Nord, relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Israelul ar fi lansat un roi de drone asupra Iranului inainte de a avaria cu o racheta supersonica Rampage un sistem de aparare aeriana

16:11, 22.04.2024 - Atacul de razbunare al Israelului asupra Iranului, saptamana trecuta, ar fi constat, de fapt, intr-o lovitura de precizie cu o racheta supersonica in urma careia a fost deteriorata o baterie antiaeriana care apara o baza militara in apropiere de orașul central Isfahan.

Coreea de Nord a testat un focos de rachete de croaziera si a lansat noua sa racheta antiaeriana

07:50, 20.04.2024 - Coreea de Nord a testat un focos "de foarte mari dimensiuni" conceput pentru o racheta de croaziera strategica si a lansat un nou tip de racheta antiaeriana, a informat sambata presa de stat.

Coreea de Nord a testat un „focos de dimensiuni foarte mari” pentru o racheta strategica

05:05, 20.04.2024 - Coreea de Nord a efectuat un test pentru un „focos de dimensiuni foarte mari” conceput special pentru o racheta strategica și a lansat un nou tip de racheta antiaeriana, a comunicat sambata presa de stat

TEST ARMA HIPERSONICA Forțele aeriane americane au testat cu succes o arma hiperonica

18:15, 20.03.2024 - Fortele aeriene americane (U.S. Air Force) au anuntat marti ca au efectuat cu succes un test cu o arma hipersonica cu lansare aeriana, in Oceanul Pacific, transmite Reuters. The post TEST ARMA HIPERSONICA Forțele aeriane americane au testat cu succes o arma hiperonica first appeared on Informatia Zilei…

O companie americana anunța ca a testat cu succes un vehicul hipersonic reutilizabil

23:45, 10.03.2024 - Compania privata americana Stratolaunch a anunțat ca a finalizat cu succes primul zbor motorizat al vehiculului sau hipersonic reutilizabil Talon-A. Anunțul a fost facut sambata, potrivit Reuters. Vehiculul a facut o aterizare controlata pe apa.

Europa se pregatește de razboi. Se lucreaza la o strategie de aparare

08:45, 18.02.2024 - Europa se pregatește de razboi Comisia Europeana va prezenta o propunere de strategie industriala de aparare in trei saptamani, a declarat sambata presedinta Comisiei Europene , Ursula von der Leyen, si va deschide, de asemenea, un birou de inovare in domeniul apararii in Ucraina, informeaza Reuters.„Europa…

Phenianul a testat un nou sistem de control al lansatoarelor de rachete multiple

10:05, 12.02.2024 - Coreea de Nord a anuntat luni ca a dezvoltat un nou sistem de control pentru lansatoare de rachete multiple despre care considera ca ar putea consolida semnificativ capacitatile sale de aparare, potrivit agentiei oficiale de presa, KCNA.

Coreea de Nord susține ca a testat cu succes un nou sistem de control al lansatoarelor de rachete multiple

08:30, 12.02.2024 - Coreea de Nord a anuntat, luni, ca a dezvoltat un nou sistem de control pentru lansatoare de rachete multiple despre care considera ca ar putea consolida semnificativ capacitatile sale de aparare, potrivit agentiei oficiale de presa, KCNA, scrie AFP, potrivit Agerpres. 


Ce parere ai despre aceasta stire?