Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO. ȘOCANT! O minoră a fost exploatată sexual chiar de tatăl său. Individul, plasat în arest preventiv pentru 30 de zile

Publicat:

O copila de 10 ani a fost separata de familie și cazata intr-un centru de plasament, iar tatal acesteia a fost reținut de oamenii legii pentru ca ar fi publicat fotografii cu minora pe o rețea de internet de tip inchis. Suspectul are varsta de 53 de ani și este locuitor al Capitalei. Potrivit polițiștilor și procurorilor, individul, in 2023, a publicat peste 250 fotografii cu minora, pe rețeaua de internet de tip inchis denumita „Darknet”. Ulterior, suspectul a fost plasat in arest preventiv pentru 30 de zile, pentru continuarea investigațiilor. Fiica a beneficiat de ajutor psihologic specializat.

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Un al optulea suspect in cazul masacrului de la Moscova a fost plasat in arest preventiv

12:55, 26.03.2024 - Un al optulea suspect in ancheta privind atentatul comis vineri seara intr-o sala de concerte de la periferia Moscovei a fost plasat marti in arest preventiv de un tribunal din capitala rusa, a anuntat serviciul sau de presa pe Telegram, transmit AFP si Reuters.

(video) Suspectul reținut dupa perchezițiile de la Edineț pentru trafic de droguri, plasat in arest preventiv la demersul procurorilor

11:30, 21.03.2024 - Suspectul reținut dupa perchezițiile de la Edineț din 19 martie curent, pentru trafic de droguri, a fost plasat in arest preventiv, Masura a fost aplicata la demersul procurorilor, anunța reprezentanții Procuraturii.


Ce parere ai despre aceasta stire?