Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO/ S-au zguduit pereții CNA iar SIS s-au panicat. Șefa Parchetului European: „Aveţi de muncit mult pe măsură ce înaintaţi în parcursul european”

Publicat:

Dupa ce a discutat cu președinta țarii și membrii cabinetului de miniștri, Laura Codruța Kovesi a ajuns și la CNA. Șefa Parchetului European a discutat cu șeful Centrului, Iulian Rusu, dar și cu responsabili de la Serviciul de Informatii si Securitate, de Integritate, si banilor, al Politiei, si Anticoruptie si al Politiei de Frontiera. De asemenea, Kovesi a declarat autoritaților vizate, ca trebuie sa supravegheze utilizarea fondurilor alocate de europeni. In același…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Firma fiului fostului ștab comunist Ioan Retegan, tun uriaș cu Armata Romana

10:10, 02.04.2024 - O companie abonata la banii publici a reușit sa puna mana pe un contract de 38,69 milioane de lei acordat de Ministerul Apararii. Compania Helinick SRL, deținuta de Ioan-Marius Retegan, a primit un contract in valoare de 38,69 milioane de lei de la Ministerul Apararii – Unitatea Militara 02547 București…

„Un rezultat al frustrarilor personale.” SIS, dupa acuzațiile ex-procuroarei Victoria Furtuna in adresa Serviciului: „Sunt doar declarații fara probe”

11:35, 28.03.2024 - Serviciul de Informații și Securitate al Republicii Moldova considera ca acuzațiile fostei procuroare Victoria Furtuna in adresa sa sunt neintemeiate. „Calificam aceste declarații fara suport probatoriu și un rezultat al frustrarilor personale”, menționeaza SIS, in raspunsul sau catre UNIMEDIA.

(video) Șeful SIS, cu declarații despre „implicarea Rusiei in procesele electorale din Moldova”

10:25, 05.03.2024 - Directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, Alexandru Musteața, a susținut o conferința de presa privind evaluarea implicarii Federației Ruse in procesele electorale din Republica Moldova, in 2024-2025.

(live/update) Șeful SIS, cu declarații despre „implicarea Rusiei in procesele electorale din Moldova”

10:16, 05.03.2024 - Directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, Alexandru Musteața, susține o conferința de presa privind evaluarea implicarii Federației Ruse in procesele electorale din Republica Moldova, in 2024-2025.

(live) Șeful SIS, cu declarații despre „implicarea Rusiei in procesele electorale din Moldova”

10:06, 05.03.2024 - Directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, Alexandru Musteața, susține o conferința de presa privind evaluarea implicarii Federației Ruse in procesele electorale din Republica Moldova, in 2024-2025.

Protest al fermierilor moldoveni blocheaza Vama Leușeni - Albița

16:50, 12.02.2024 - Drumul catre si dinspre vama Leuseni, de la frontiera Republicii Moldova cu Romania, a fost blocat cu tractoare, luni, de fermieri care protesteaza si care spun ca nu vor pleca pana cand presedinta Maia Sandu, presedintele parlamentului Igor Grosu si prim-ministrul Dorin Recean nu vor veni sa discute…

Fragmente de drona Shahed, gasite pe teritoriul R. Moldova, la granita cu Ucraina. De unde ar proveni ramasitele

03:00, 12.02.2024 - Razboi in Ucraina. Fragmente de drona de tip Shahed au fost gasite duminica pe teritoriul Republicii Moldova, in zona frontierei cu Ucraina, in apropierea localitatii Etulia, din raionul Vulcanesti, a anuntat Inspectoratul General al Politiei de Frontiera (IGPF) din Republica Moldova, transmite news.ro. …


Ce parere ai despre aceasta stire?