Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Roxana Vancea sfidează tot mai mulţi bărbaţi! Care sunt trucurile vedetei

Publicat:

este una dintre femeile dupa care barbatii cu greu se abtin sa nu intoarca privirile. Vedeta sexy isi face des aparitia la sala de forta unde sfideaza multi barbati cu un comportament sportiv impecabil.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce a gasit Oana Roman in fața porții azi dimineața. Vedeta a ramas surprinsa: „S-a gandit cineva la mine...” / FOTO

15:25, 01.03.2024 - In aceasta dimineața, pe data de 1 martie, de Marțișor, Oana Roman a fost surprinsa placut. Vedetei nu i-a venit sa creada ce a primit. Iata ce a gasit ea in fața porții astazi, intr-o zi atat de speciala!

Știrile Antena Stars. Anița Condescu, amenințata de soț. Vedetei ii este interzis sa-și vada copilul și nu mai știe nimic de el: ”S-a emis ordin de protecție” / VIDEO

17:25, 29.02.2024 - Anița Condescu trece prin momente de coșmar dupa ce copilul ei a fost luat de la școala, in urma cu o zi și nu mai știe nimic despre el. Vedeta considera ca soțul ei este vinovat, mai ales ca a cerut emiterea unui ordin de restricție impotriva sa.

Știrile Antena Stars. Cum arata bucataria de lux a Elei Craciun. Vedeta s-a mutat de curand in casa visurilor sale: "Mi-am dorit-o din tot sufletul..." / VIDEO

16:00, 16.02.2024 - Ela Craciun s-a mutat in casa visurilor sale. Cum arata bucataria de lux a vedetei, proiectata dupa ultimele tendințe. Echipa Știrilor Antena Stars a prezentat imagini spectaculoase din vila de zeci de mii de euro a vedetei.


Ce parere ai despre aceasta stire?