Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Prima reacție a lui Dan Petrescu după ce a văzut grupa din Europa League: „Degeaba suntem mulțumiți dacă nu facem puncte! Vreau să ne calificăm”

Publicat:

, antrenorul lui CFR Cluj, a analizat inainte de meciul cu Viitorul, grupa de din care face parte campioana Romaniei și spune ca grupa este una accesibila și vrea sa se califice din nou in primavara europeana. Echipa din Gruia face parte din Grupa A, alaturi de AS Roma, și ȚSKA Sofia - toate detaliile despre adversare, AICI. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dan Petrescu, dupa ce a revenit la CFR Cluj: "Mi-a fost dor... de oraș, de prieteni, de jucatori" / "Dane, mai fa o minune!"

07:55, 01.05.2024 - Clubul CFR Cluj a anuntat oficial revenirea in Gruia a fostului antrenor Dan Petrescu cu un videoclip in care, in tribune, o doamna coboara la peluza cu o esarfa pe care este scris: „Dane, mai fa o minune!”

Ce se mai aude de viitorul Centru de Transplant Multiorgan. Tișe anunța discuții cu UMF Cluj: „Putem sa-l facem impreuna”

14:30, 24.04.2024 - Centrul de Transplant Multiorgan nu a reușit sa prinda finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliența (PNRR), iar președintele CJ Cluj, Alin Tișe, cauta noi soluții pentru ca edificiul medical ultramodern sa devina realitate.

Discurs devastator al lui Camora, dupa umilința cu Farul: „Nu se poate așa ceva! Ne facem cu toții de rușine!”

22:45, 19.04.2024 - Farul a invins-o pe CFR Cluj, scor 5-1, in runda cu numarul 5 din play-off. Mario Camora, capitanul „feroviarilor”, a avut un discurs extrem de dur. Mario Camora, devastat dupa Farul - CFR Cluj „Ne facem cu toții de rușine. Nu ne trezim! Degeaba face patronul eforturi. Astazi nu am intrat bine in meci,…

Gigi Becali, prima reacție despre revenirea lui Dan Petrescu: „Aduceți-va aminte ce am spus”

11:15, 12.04.2024 - Gici Becali, patronul de la FCSB, a comentat iminenta revenire a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Petrescu e liber de contract dupa desparțirea de Jeonbuk, dar mai are de pus la punct detalii financiare cu sud-coreenii și inca nu a semnat cu CFR Cluj. Ar fi insa extrem de aproape de o revenire in Gruia.…

Adrian Mutu, reacție dupa desparțirea de CFR Cluj - Jucatorul pe care nu mai vrea sa-l vada

20:25, 09.04.2024 - Adrian Mutu și-a dat demisia de la CFR Cluj dupa umilința suferita in fața echipei Corvinul Hunedoara (0-4 in sferturile Cupei Romaniei), iar antrenorul a dezvaluit ca nu mai vrea sa-și vada un fost elev din Gruia.

Conducerea CFR-ului neaga posibilitatea ca Dan Petrescu sa preia imediat echipa din Gruia: „E clar ca exista o coincidența”

10:20, 09.04.2024 - Dan Petrescu a devenit liber de contract dupa desparțirea de Jeonbuk și este dorit de CFR Cluj, insa conducerea echipei din Gruia neaga posibilitatea ca „Bursucul” sa preia imediat al patrulea mandat.

Dan Petrescu nu mai este antrenorul lui Jeonbuk » Prima reacție: „Cea mai buna echipa!”

12:10, 06.04.2024 - Inevitabilul s-a produs. Dan Petrescu (56 de ani) nu mai este antrenorul lui Jeonbuk. Coreenii au facut anunțul oficial prin intermediul rețelelor de socializare. Eșecul din ultima etapa i-a fost fatal lui Petrescu. El lasa echipa pe ultimul loc in campionatul Coreei de Sud, cu 3 puncte dupa primele…

Vedetele Rapidului s-au distrat in Gruia » Cum i-a surprins reporterul GSP in Gruia dupa victoria cu CFR Cluj: „Petrescu mai lipsea!”

14:10, 11.02.2024 - Damjan Djokovic (33 de ani), mijlocașul Rapidului, i-a chemat la poza, la stadionul din Gruia, pe foști amici de la CFR Cluj, iar Alexandru Ionița II nu l-a uitat pe antrenorul ardelenilor, Dan Petrescu, alaturi de care n-a avut cea mai calda relație.  Rapid a invins in Gruia, 1-0 cu CFR Cluj, și a…


Ce parere ai despre aceasta stire?