Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO. Președintele Ucrainei vizitează orașul Bahmut, epicentrul luptelor cu rușii

Publicat:

Președintele Ucrainei, , viziteaza orașul Bahmut, situat pe linia frontului, unde forțele aramte ucrainene și rusești duc lupte aprige de luni de zile, transmite  BBC . Potrivit președinției ucrainene, citata de agenția AFP, liderul de la Kiev s-a intalnit cu oficiali militari și a inmanat distincții militarilor ucraineni, care au ținut piept unei campanii militare rusești feroce, care dureaza de luni de zile, pentru a cuceri orașul. During today’s visit to Bakhmut, @ZelenskyyUa honoured military personnel with state awards. pic.twitter.com/e5Cf6Xhdgs — UkraineWorld (@ukraine_world)…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 811. Zelenski iși amana calatoriile in strainatate dupa ce rușii au intrat intr-un oraș de frontiera

14:45, 15.05.2024 - Liderul de la Kiev, Volodimir Zelenski, și-a amanat calatoriile in strainatate dupa ce infanteria rusa a intrat in orașul de frontiera Vovchansk, din regiunea ucraineana Harkov. „Situația este extrem de dificila”, a declarat un oficial al poliției din orașul ucrainean atacat de ruși. Președintele ucrainean,…

Zelenski anunța intrarea razboiului intr-o noua etapa: rușii se pregatesc pentru extinderea ofensivei

00:06, 04.05.2024 - Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat vineri la o intalnire cu cadetii din Hmelnitki, oras din vestul Ucrainei, ca razboiul cu Rusia intra intr-o noua etapa, iar rusii se pregatesc pentru extinderea ofensivei, relateaza Ukrainskaia Pravda, conform News.ro.

Zelenski spune ca rușii se pregatesc de „o noua ofensiva”: „Ne aflam in fața unei noi etape a razboiului”

23:45, 03.05.2024 - Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat, vineri, la o intalnire cu cadetii din Hmelnitki, oras din vestul Ucrainei, ca razboiul cu Rusia intra intr-o noua etapa, iar rusii se pregatesc pentru extinderea ofensivei, relateaza Ukrainska Pravda.

Rușii pregatesc un asalt masiv in Bahmut, situația s-a inrautațit pentru ucraineni in toata regiunea Donețk

14:11, 15.04.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat intr-un discurs adresat națiunii, duminica seara, ca situația de pe front, in special in direcția Donețk, s-a inrautațit in ultimele zile.

Zelenski: Rușii au lansat 3.000 de bombe asupra Ucrainei in martie

17:55, 03.04.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, susține ca luna trecuta rușii au lansat 3.000 de bombe asupra Ucrainei. De asemenea, Ucraina a fost atacata cu 1.000 de drone și rachete. Liderul ucrainean a incercat astfel sa arate amploarea atacurilor rusești.

Zelenski susține ca, fara ajutorul SUA, forțele ucrainene vor fi nevoite sa se retraga

08:35, 30.03.2024 - Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a susținut intr-un interviu publicat vineri ca fortele ucrainene vor trebui sa se retraga „cu pasi mici" daca Kievul nu primeste ajutorul militar al SUA, blocat de disputele din Congres, relateaza Reuters.

Cum arata Kievul la o zi dupa ce rușii au bombardat orașul cu rachete hipersonice. Cladirea Academiei de Arte a fost distrusa

10:51, 26.03.2024 - Rachetele balistice ale rușilor au avariat case si cladirea Academiei de Arte din Kiev, a declarat președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. El a spus ca Harkovul se afla inca intr-o situatie deosebit de dificila, in timp ce la Odesa au fost civili raniți in atacurile rușilor.

Zelenski anunța ca a primit de la serviciile ucrainene informații despre „urmatorul plan” al rușilor: „Il vom contracara”

23:30, 04.03.2024 - Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat, luni seara, ca a primit un raport din partea sefului serviciului de informatii externe al tarii, Oleksandr Litvinenko, referitor la „zonele internationale sensibile” si „planurile actuale ale Rusiei” si a promis ca acesta vor fi zadarnicite.


Ce parere ai despre aceasta stire?