Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: Porsche Panamera Sport Turismo

Publicat:

Va invitam de aceasta data sa urmariti un material video cu acest model, .

Citeste articolul mai departe pe masini.ro…  

Sursa articol: masini.ro


Stiri pe aceeasi tema

​VIDEO/FOTOGALERIE Porsche Panamera Sport Turismo se prezinta. Acum Panamera e si break

15:18, 03.03.2017 - Porsche extinde familia de modele Panamera prin adaugarea unei noi versiuni de caroserie, break, denumita Porsche Panamera Sport Turismo. Masina beneficiaza de un portbagaj mai generos decat versiunile sedan, avand o capacitate de incarcare de 520 litri (495 litri in cazul sedanului). Masina pastreaza…

(foto/video) Premiera mondiala: Porsche Panamera Sport Turismo

09:12, 02.03.2017 - Porsche extinde gama de modele Panamera prin introducerea noii versiuni Sport Turismo. Noul Porsche Panamera Sport Turismo va debuta la Salonul Auto de la Geneva in cinci versiuni de putere, comenzile pot fi perfectate deja, iar debutul in showroom-urile europene este programat pentru octombrie 2017.

Oficial: Vom vedea noul Porsche Panamera Sport Turismo la Geneva

14:07, 23.01.2017 - In luna martie a acestui an, la Salonul Auto de la Geneva, marca germana Porsche planifica sa organizeze premiera versiunii Shooting Brake a noii generatii Panamera, numita deocamdata neoficial Sport Turismo.

Oficial: Porsche Panamera Sport Turismo se lanseaza in aceasta toamna

09:07, 28.07.2016 - Gernot Dollner, directorul liniei Porsche Panamera, intr-un interviu pentru revista australiana Drive, a recunoscut ca Sport Turismo va fi denumirea noii versiuni Panamera in caroserie break. Prezentarea publica va avea loc la Salonul Auto de la Paris.

Noul Porsche Panamera Sport Turismo iși va face apariția la show-ul auto de la Paris

22:13, 27.07.2016 - Porsche Panamera Turbo a reusit sa parcurga circuitul de la Nurburgring in doar 7 minute si 38 de secunde, ceea ce este un rezultat foarte impresionant. Se pare ca germanii Citeste articolul complet pe Volan.ro.

Urmariti cum a luat nastere Porsche Panamera Sport Turismo

18:38, 28.12.2012 - Porsche a lansat un nou promo care aduce in lumina toate etapele de productie a conceptului Panamera Sport Turismo, scrie Autostrada.md. Managerul general al Porsche Advanced Design si-a dorit sa vada o continuare a liniilor dinamice care au debutat in premiera pe modelul Panamera, dar care…

VIDEO: Porsche Panamera Sport Turismo Concept surprins in actiune

11:24, 11.12.2012 - Expus in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Paris, in aceasta toamna, noul Porsche Panamera Sport Turismo apare astazi in fata publicului intr-un film oficial.


Ce parere ai despre aceasta stire?