Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) „Opriți planeta, vreau să cobor”. Scandal pe rețele, după ce Teodor Cârnaț a apărut în slipi cu drapelul RM: „Viitorul primar al Chișinăului? Vai de capul nostru”

Publicat:

Scandal pe rețelele de socializare, dupa ce expertul in drept constituțional Teodor Carnaț, care a anunțat ca se inscrie in cursa pentru primaria Chișinau, a aparut intr-un stories din vacanța, imbracat doar in slipi, in culorile tricolorului și cu stema pe partea din spate.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Cum a celebrat președintele Republicii Moldova cei 106 ani de la Unirea Basarabiei cu Romania

14:25, 27.03.2024 - In ziua in care se implinesc 106 ani de la Unirea Basarabiei cu Romania, Maia Sandu a adus mulțumiri Bucureștiului pentru ajutorul continuu și necondiționat oferit Chișinaului, afirmand ca cetațenii țarii sale trebuie sa munceasca ,,in continuare pentru a deveni un stat dezvoltat și liber".

Florin Salam, in centrul unui nou scandal. Nu a mai aparut la un concert: ‘Din cauza neseriozitații artistului’

08:25, 14.03.2024 - Florin Salam lovește din nou. Celebrul manelist, recunoscut pentru problemele sale din ultima perioada, este din nou in centrul unui scandal de zile mari. Manlelistul a intrat din nou in atenția oamenilor, dupa ce nu s-a mai prezentat la un concert, spre dezamagirea tuturor fanilor. Florin Salam nu…

Maia Sandu, la Congresul PPE: "Ce intampla in Ucraina va defini viitorul Moldovei zeci de ani de acum inainte"

19:40, 06.03.2024 - Ucraina are nevoie de sprijin deplin din partea tuturor tarilor libere europene, nu exista nimic care sa fie mai urgent decat revenirea la pace, a declarat Maia Sandu, presedintele Republicii Moldova, in prima zi a Congresului Partidului European.

De frica Rusiei, Republica Moldova cere ajutor militar de la Franța

19:25, 06.03.2024 - Republica Moldova si Franta vor semna joi un acord de cooperare in domeniul apararii, ca parte a eforturilor Occidentului de a consolida capacitatile micului stat de la granita cu Ucraina, pe fondul temerilor ca Rusia face eforturi tot mai mari pentru a destabiliza Chisinaul, dupa cum avertiza zilele…

Gagauzia preia modelul Transnistriei și cere ,,ajutor” Rusiei. Bașcana Evghenia Guțul, vizita la Moscova

17:55, 01.03.2024 - La doua zile dupa ce Tiraspolul a cerut ajutorul Kremlinului, invocand „presiuni tot mai mari” ale Chișinaului, bașcana Evghenia Guțul, o apropiata a lui Ilan Șor, a solicitat susținere la Moscova, denunțand ,,presiuni” din partea Republicii Moldova.

Odobescu saluta eforturile Chișinaului pentru a continua dialogul cu Tiraspolul

19:50, 28.02.2024 - Ministrul de Externe, Luminița Obobescu, a reiterat sustinerea pentru o reglementare cuprinzatoare, pasnica si durabila a problemei transnistrene in cadrul unei intrevederi cu viceprim-ministrul pentru reintegrare al Republicii Moldova.

Maia Sandu, in dialog cu UE privind integrarea europeana a Republicii Moldova

00:00, 17.02.2024 - Joi, la Chișinau, a avut loc o intrevedere intre Maia Sandu , președintele Republicii Moldova, și Ylva Johansson, comisarul european pentru afaceri interne, insoțita de o echipa de oficiali europeni, conform unui comunicat emis de Administrația Prezidențiala de la Chișinau. Discuțiile au avut ca subiect…

Alpinistul Mircea Baciu a fost primul moldovean care a arborat drapelul Republicii Moldova pe Vinson, Antarctica

10:05, 15.02.2024 - Dupa ce Olga Țapordei a anunțat, in decembrie 2023, ca este prima persoana din Republica Moldova care a ajuns in Antarctica, pe Masivul Vinson, aflam ca totuși acest titlu aparține altui om. „Cu drapelul țarii pe cele mai inalte varfuri din lume, aproape in anonimat. De la Everest pana la Antarctica…


Ce parere ai despre aceasta stire?